:TIETOA SIVUISTA:

airplane-sunset-travel

Ilmailua on kesäkuussa vuonna 2014 perustettu riippumaton kotimainen ilmailun uutisportaali ja palvelu sekä tiedonvälityskanava. Sivuston ylläpitäjä on uutisharrastaja Kerttu Vali jonka yhtenä harrastuskohteena on Ilmailu, lentokoneet, lentokentät jne.. Pyrin uutisblogissani tarjoamaan kattavan ja laaja-alaisen uutisoinnin ilmailun alalta.

Uutisoin ja kerään sivuille erityisesti Suomea ja suomalaisia koskevia tapahtumia. Palvelussa julkaistaan myös mielenkiintoisia ilmailuaiheisia artikkeleita sekä kevyempiä blogikirjoituksia liittyen ilmailun maailmaan.

Palvelu tavoittaa jo merkittävän ja jatkuvasti kasvavan osuuden lentoliikenteestä ja ilmailun uutisista yleisemminkin kiinnostuneista netinkäyttäjistä. Tätä kasvua edistävät Ilmailua sivujen Twitter- ja Facebook-sivut, joille otsikot peilataan reaaliajassa.

Lähetä uutisvinkki

Ilmailua sivuille on myös mahdollista lähettää uutisvinkkejä Lomakepalvelun kautta.

Ilmailua sivu pitää itsellään oikeuden päättää uutisen julkaisemisesta.

Ilmailua sivusto ei maksa käyttäjien palveluun antamista valokuvista tai uutisista palkkioita.

Ilmailua sivuston käyttöön luovutetut kuvat siirtyvät julkaistun uutisen tai artikkelin kohdalta palvelun käyttöön
Kuvien ja artikkelien luovuttajan on oltava luovutettaessa myös niiden oikeuksien haltija.

Ilmailua sivusto ei ole vastuussa artikkelien tietosisältöjen paikkansapitävyydestä ja sivuston käyttäminen sekä sivustolla olevien materiaalien ja tietojen hyödyntäminen tapahtuvat käyttäjän omalla vastuulla. Sivuston ylläpitäminen on yhden ihimisen harrastustoimintaa.

Vastuut ja Copyright

Ilmailua sivusto ei ole vastuussa kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä, mukaan lukien sivustot, joiden kautta käyttäjä on voinut saada pääsyn tälle sivustolle tai sivustot, joihin käyttäjä saa pääsyn tämän sivuston kautta.
Copyright: Ilmailu sivustolla julkaistut uutiset, artikkelit, blogit sekä valokuvat ovat Uutisharrastaja Kerttu Valin omaisuutta ellei asiayhteydessä ole toisin mainittu

Ilmailua sivuston uutisointi perustuu alan toimijoiden tiedotteisiin ja omaan uutishankintaan.