Finnair joulupukin virallinen lentoyhtiö

181b096b546ddd23d577387bbc752e01

Finnair on joulupukin virallinen lentoyhtiö jo vuodesta 1983. Tänä vuonna Finnairin kaksi Airbus 321 Sharkletia sai ylleen jouluisen ilmeen, ja nämä koneet ovat jo lentäneet moniin Finnairin Euroopan kohteisiin sekä esimerkiksi Dubaihin. Joulupukkikoneesta kuvan napanneiden bongareiden on mahdollista osallistua kilpailuun Instagramissa ja Twitterissä hashtagilla #officialairlineofsanta.

Joulupukkisäätiön kumppanina Finnair lennättää pukin sinivalkoisin siivin eri maihin ilahduttaen lapsia ja lapsenmielisiä. Pukin maailmankiertue käsittää Kiinan, Japanin ja Korean lisäksi useita kohteita Euroopassa.

Finnair on myös lisännyt lentoja Lappiin talviliikennekauden alussa, ja erityisesti Helsingistä Kittilään, Ivaloon ja Rovaniemelle. Lennot näistä kaupungeista sekä Kuusamosta on aikataulutettu niin, että matkustajilla on myös entistä sujuvammat jatkoyhteydet Lapista Helsingin kautta Eurooppaan ja Aasiaan.

ad713253546dee546657e1fabc752e01

– Joulupukin merkitys Suomi-kuvalle on valtava sekä Aasiassa että Euroopassa, ja Finnair on mielellään mukana yhteistyössä joulupukin virallisena lentoyhtiönä. Lisälennot Lappiin mahdollistavat suomalaisille sekä kansainvälisille matkustajille mahdollisuuden kokea Suomen Lappi jouluisena ja talvisena matkakohteena, sanoo Finnairin globaalista markkinoinnista ja tuotteesta vastaava Jarkko Konttinen.

Joulu näkyy Finnairin lennoilla myös Pekka Terävän Finnairille suunnittelemassa joulumenussa, jota tarjoillaan Helsingistä lähtevillä kaukolennoilla business-luokassa 26.11.-30.12. välisenä aikana. Menu sisältää jouluisia alkupaloja kuten graavattua kirjolohta ja pääruokavaihtoehtoina haudutettua ankkaa tai paahdettua turskaa. Lennoilla tarjoillaan myös glögiä ja pipareita.

Huomenna perjantaina 28.11. klo 21.30 MTV-kanavalla saa ensi-iltansa Finnairin mainosfilmi joulupukista sekä joulun suuresta salaisuudesta.

Lisätietoa:

Finnairin joulupukkisivut sekä kuvabongauskisa netissä: www.finnair.com/officialairlineofsanta

Kuvia Pekka Terävän joulumenusta: https://gallery.finnair.com/section/images/cabin_service/christmas_menu_2014/