Flyben ensi kesän lennot myyntiin – sesonkikohteena Gotlannin Visby

investors-new

Suosittujen kohteiden, kuten Visbyn, Maarianhaminan ja Kajaanin, lentoja voi varata ensi kesälle jo nyt. Länsirannikon saavutettavuus varmistetaan Kokkola-Pietarsaaren-lennoilla Vaasan lentoaseman ollessa kiinni.

Flyben ensi kesän lennot ovat tulleet myyntiin. Lentoja voi varata 3. syyskuuta 2015 asti. Reittien aikatauluja on muokattu suosittujen kesäkohteiden kysynnän ja kesäkuukausien hiljentyneen liikematkustuksen mukaisesti.

Kesän sesonkikohteena on jälleen huippusuosittu Gotlanti. Lennot Helsingin ja Visbyn välillä aloitetaan torstaina 11. kesäkuuta ja viimeinen lento lennetään 23. elokuuta. Alkukesän ajan reitillä lennetään torstaisin ja sunnuntaisin. Kuumimman kesäsesongin ajaksi, 7. heinäkuuta–4. elokuuta, reitille lisätään kolmas viikoittainen vuoro tiistaisin.

Flybe myös lisää lauantaivuorot kysytyille Suomen sisäisille reiteille Helsingistä Maarianhaminaan ja Helsingistä Kajaaniin. Maarianhaminan-reitillä lennetään lauantaisin 30. toukokuuta–15. elokuuta ja Kajaanin-reitillä 6. kesäkuuta–15. elokuuta.

Kokkola-Pietarsaaren lentoaseman kautta länsirannikolle myös heinäkuussa

Vaasan lentoasema on kesällä 2015 kuukauden ajan remontissa. Flybe on varmistanut, että länsirannikolle pääsee myös kesällä kätevästi lentämällä Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalle Kruunupyyhyn.

Normaalisti liikematkustajien suosiman reitin lentoja vähennetään kesäkuukausina, mutta ensi vuonna lentoja on lähes normaali määrä myös kesän hiljaisempina kuukausina. Ainoastaan myöhäinen yölento Helsingistä Kokkola-Pietarsaareen ja varhainen aamulento Kokkola-Pietarsaaresta Helsinkiin jäävät pois heinäkuussa.

Flyben siivin Jyväskylän MM-ralleihin

Flybe lennättää jälleen kesällä 2015 rallikansaa Jyväskylään. Neste Oil Rally järjestetään 30. heinäkuuta–2. elokuuta, ja lennot Helsingin ja Jyväskylän välillä on muokattu sopimaan niin suomalaisten kuin kansainvälisten rallivieraiden matkustustarpeisiin.

Ennen rallihumua Jyväskylän reitillä vietetään perinteinen kesätauko liikematkustajien ollessa kesälomilla. Lennot ovat tauolla 29. kesäkuuta alkaen ja ne aloitetaan taas MM-rallien alla keskiviikkona 29. heinäkuuta.

Flybe lentää seuraavilla reiteillä:

Helsingistä:

  • Jyväskylään (jopa 4 lentoa päivässä)
  • Kajaaniin (jopa 4 lentoa päivässä)
  • Kemi-Tornioon (jopa 4 lentoa päivässä)
  • Kokkola-Pietarsaareen (jopa 4 lentoa päivässä)
  • Maarianhaminaan (jopa 2 lentoa päivässä)
  • Norrköpingiin, Ruotsiin (5 kertaa viikossa)
  • Tarttoon, Viroon (5 kertaa viikossa)
  • Visbyhyn, Ruotsiin (jopa 3 kolme kertaa viikossa, kesä–elokuu 2015)

Flyben lennot kesäksi 2015 ovat varattavissa osoitteessa www.flybe.fi tai valtuutetulta matkatoimistolta. Uusia sesonkireittejä sekä matkailu-, urheilu-, tai kulttuuritapahtumien aikana lennettäviä lentoja voidaan julkaista lisää talven aikana.