Goodyear Blimp -ilmalaiva palaa moottoriurheilutapahtumiin Euroopassa

aiqiq17j7oo3tfqdd3md

  • Goodyear Blimp lentää Le Mansin ja Nürburgringin 24 tunnin kisoissa
  • Ensimmäinen esiintyminen kisoissa Euroopassa yli 35 vuoteen
  • Uusin Goodyear Blimp lensi ensilentonsa Euroopassa aiemmin tänä kesänä
  • Taustalla Goodyearin ja Zeppelinin satavuotinen yhteistyö

HELSINKI, syyskuu 2020 Hetki oli ikimuistoinen monille Formula 1- ja Le Mans -faneille, kun Goodyear Blimp ilmestyi taivaalle kisoissa 70- ja 80-luvulla. Siitä lähtien legendaarinen Goodyear Blimp on ollut säännöllisesti mukana NASCAR-kisoissa. Noin 35 vuotta viimeisen kisaesiintymisensä jälkeen Atlantin tällä puolella se nähdään jälleen tänä kesänä Euroopan arvostetuimpiin kuuluvissa moottoriurheilutapahtumissa. Se juhlistaa Goodyearin paluuta moottoriurheilun pariin Euroopassa ja kansainvälisesti. Goodyear Blimp mukana tapahtumien keskipisteessä, kun Goodyear tekee hartaasti odotetun paluun Le Mansin 24 tunnin kisaan. Le Mansin kisan jälkeen se lentää Nürburgringille, jossa se on mukana FIA:n vakioautojen maailmanmestaruussarjan (WTCR) -kisassa osana legendaarista Nürburgringin 24 tunnin ajon kisaviikonloppua.

Goodyear Blimp -ilmalaiva tunnetaan kaikkialla maailmassa ja se on toiminut Goodyearin lähettiläänä lähes sadan vuoden ajan. Se on ollut mukana historiallisissa urheilu- ja kulttuuritapahtumissa ja palasi pitkän odotuksen jälkeen Eurooppaan aiemmin tänä kesänä.

Goodyearin Mike Rytokoski, Chief Marketing Officer, Europe, kertoo: ”Goodyear Blimp on todellinen legenda, jonka kaikki tunnistavat välittömästi ja joka on lähes sadan vuoden ajan saanut kaikkialla maailmassa fanien ja kuluttajien mielikuvituksen lentämään. Sen paluuta Eurooppaan on odotettu pitkään, ja sen paluu on täydellinen tapa juhlistaa paluutamme eurooppalaisen ja kansainvälisen moottoriurheilun pariin.”

Euroopassa lentävä Goodyear Blimp on Goodyear-merkkinen puolijäykkä Zeppelin NT -ilmalaiva. Tämä malli on maailman suurin puolijäykkä ilmalaiva. Se on 75 metriä pitkä, 19,5 metriä leveä ja 17,4 metriä korkea.

Goodyear Blimp -ilmalaivan paluulla Euroopan moottoriurheilutapahtumiin nyt syyskuussa juhlistetaan Goodyearin paluuta eurooppalaisen ja kansainvälisen moottoriurheilun pariin, josta ilmoitettiin vuoden 2019 Le Mansin 24 tunnin kisoissa. Nyt Goodyear valmistautuu ensimmäiseen esiintymiseensä Le Mansissa sen jälkeen, kun se palasi mukaan huipputason kestävyysajokilpailuihin.

Tämän kaiken huomioarvoa nostaa entisestään korkean profiilin yhteistyö Eurosportin kanssa, josta ilmoitettiin viime vuoden joulukuussa. Siihen sisältyy televisio- ja digitaalista mainontaa kaikilla Euroopan markkinoilla.

Le Mansissa Goodyear Blimp kuvaa ilmasta ainutlaatuista suoraa televisiokuvaa radan tapahtumista, tarjoaa jännittäviä matkustajalentoja vieraille ja toimii Goodyearin tuotemerkkilähettiläänä, jota kukaan ei voi olla huomaamatta. Goodyear Blimp on mukana myös Nürburgringin 24 tunnin ajojen kisaviikonlopun tapahtumissa, jossa se myös kuvaa ilmasta suoraa televisiokuvaa FIA:n vakioautojen maailmanmestaruussarjan (WTCR) kisasta. WTCR edustaa vakioautoilla ajettavien kilpasarjojen maailman korkeinta tasoa, ja Goodyear toimittaa ainoana rengastoimittajana renkaat sarjan jokaiseen autoon.

Euroopassa lentävä Goodyear Blimp on samaa mallia kuin Goodyearin Yhdysvalloissa käyttämät kolme Goodyear Blimp -ilmalaivaa, jotka nähdään usein lentämässä suurissa urheilutapahtumissa, esimerkiksi NASCAR-kisoissa, joissa Goodyear on ainoa rengastoimittaja, sekä NBA-peleissä, amerikkalaisen jalkapallon yliopistosarjan peleissä ja PGA:n golftapahtumissa.

Goodyear Blimp -ilmalaivalla on maineikas menneisyys myös Euroopassa. Vuodesta 1972 vuoteen 1986 Europaksi nimetty Goodyear Blimp -ilmalaiva esiintyi useissa suurissa tapahtumissa, esimerkiksi huipputason urheilutapahtumista, kuten Le Mansin 24 tunnin kisoissa, Saksan Grand Prix -kisoissa ja Ranskan avoimissa, sekä tärkeissä kulttuuritapahtumissa, kuten kaksissa Ison-Britannian kuninkaallisissa häissä.

Goodyearin juhlava paluu moottoriurheiluun Euroopassa ja kansainvälisesti

Viimeisimmät 12 kuukautta ovat olleet kiireistä aikaa Goodyearin kisatiimille. Sen urakka FIA:n kestävyysajon maailmanmestaruussarjassa (WEC) alkoi Silverstonessa viime syyskuussa ja kulminoituu Bahrainissa marraskuussa Le Mansin jälkeen.

Goodyearia edustavat kaksi koko kauden mukana olevaa LMP2-luokan tallia, Jota Sport ja Jackie Chan DC Racing, jotka kumpikin ovat saavuttaneet useita palkintokorokesijoituksia Goodyear Eagle F1 SuperSport -kisarenkailla, muun muassa Jota Sport -tallin voiton Shanghain 4 tunnin kisassa viime marraskuussa. Euroopan Le Mans -sarjassa (ELMS) useat LMP2-luokan tallit kisaavat Goodyearin renkailla, kuten myös useat LMGTE-luokan autot. Vuodesta 2021 alkaen Goodyear on ainoa rengastoimittaja LMP2-luokassa sekä WEC- että ELMS-sarjassa.

”Kestävyysajokilpailuissa mukana oleminen on erittäin arvokasta Goodyearille johtavien rengasteknologioiden kehitystyön kannalta”, Rytokoski sanoo ja jatkaa: ”Eagle F1 SuperSport -mallistomme, jonka lanseerasimme vastikään, on hyvin lähellä kisarenkaita, joilla kisataan Le Mansissa ja Nürburgringillä, ja Goodyearin uusi EfficientGrip Performance 2 -rengas kanavoi kestävyysajon hengen autoilijoille tarjoamalla heille noin 50 prosenttia edeltäjäänsä[1] paremman kulutuskestävyyden ja 20 prosenttia testeissä lähimmäksi päässeitä kilpailijoita[2] paremman kulutuskestävyyden.”

Goodyear on nimitetty tänä vuonna vakioautokilpailujen jännittävässä maailmassa ainoaksi rengastoimittajaksi sekä kansainvälisen vakioautokilpailun ylintä tasoa edustavassa FIA:n vakioautojen maailmanmestaruussarjassa (WTCR) että Ison-Britannian vakioautojen mestaruussarjassa (BTCC), jossa kilpailu on erittäin kovaa. BTCC-kausi alkoi elokuun alussa, kun taas WTCR-kausi pääsee alkamaan viivästysten jälkeen syyskuussa.

Näiden lisäksi Goodyear on virallinen rengastoimittaja myös PURE ETCR-sarjassa. Tämä kiehtova uusi sähkövakioautojen sarja pääsee tositoimiin myöhemmin tänä vuonna muutaman esittelytapahtuman myötä. Tässä tulevaisuuden mestaruussarjassa ajetaan maailman tehokkaimmilla vakioautoilla. Goodyear on kehittänyt niitä varten Eagle F1 SuperSport -kilparenkaastaan ainutlaatuisen version, joka auttaa maksimoimaan näiden takavetoisten petojen suorituskyvyn.

Nämä jännittävät kisaohjelmat Euroopassa ja muualla maailmassa ovat hyvä lisä Goodyearin pitkään jatkuneelle yhteistyölle NASCAR- ja NHRA-sarjojen kanssa Pohjois-Amerikassa. Goodyearin yhteistyö NASCARin kanssa alkoi jo 1950-luvulla, ja se on ollut ainoa rengastoimittaja NASCARin kolmessa ylimmässä kansallisessa kilpasarjassa vuodesta 1997 lähtien.

[1]Sisäinen testi. Verrattuna edeltäjään EfficientGrip Performance. Rengaskoko: 205/55R16 91V; auto: VW Golf 7; paikka: yleiset tiet Luxemburgissa ja Ranskassa

[2]20 % / 11 000 km seuraavaksi parasta testattua kilpailijaa parempi kilometritulos. Kilometritulos (eli ajomatka pinnan laillisen kulumisrajan saavuttamiseen asti) verrattuna kilpailijoiden neljään uusimpaan HP-segmentin kesärenkaaseen (Michelin Primacy 4, Continental PremiumContact 6, Bridgestone Turanza T005, Pirelli Cinturato P7 Blue). TÜV SÜD Product Service GmbH:n marraskuussa 2019 Goodyearin tilauksesta tekemä testi. Testattu rengaskoko: 205/55R16 91V; testiauto: VW Golf Mk7; testipaikka: yleiset tiet Saksan keskiosissa. Raportin numero: 713171748. Koko raportti on saatavilla osoitteessa https://www.goodyear.eu/en_gb/consumer/tire-test-reports/tire-test-reports-summer.html.