Yhteistoimintaneuvottelut päättyneet Patrian Aerostructures-liiketoiminnan komposiittiyksikössä

Some_CA1

Kuva: Patria

Yhteistoimintaneuvottelut Patrian Aerostructures-liiketoiminnan komposiittiyksikössä ovat päättyneet. Neuvottelut koskivat koko komposiittiyksikön henkilöstöä Jämsän Hallin ja Tampereen toimipisteissä. Yhteistoimintaneuvottelujen taustalla olivat hankkeiden toimitusmäärien laskemisesta johtuvat taloudelliset ja tuotannolliset syyt sekä työn uudelleenorganisointi.

Neuvottelujen tuloksena sovittiin työajan lyhentämisestä nelipäiväiseksi ensimmäisellä vuosipuoliskolla. Lisäksi kesällä tehdas suljetaan kahdeksi viikoksi. Näiden toimenpiteiden lisäksi on erilaisia kokoaikaisia lomautuksia.

Aerostructures-liiketoiminta suunnittelee ja valmistaa vaativia komposiittisia ja metallisia lentokone- ja avaruusrakenteita. Liiketoiminta työllistää noin 160 henkilöä Jämsän Hallissa ja Tampereella.