easyJet avasi uuden suoran lentoyhteyden Manchesterin ja Rovaniemen välille

t7sT0zB84aFVEJsMJm57XoTvdlZKXugq__IV_8653_full_hd_hd_ready

Englantilainen lentoyhtiö easyJet avasi torstaina 22. marraskuuta uuden suoran reittilennon Manchesterista Rovaniemelle. Lentoja tullaan operoimaan talvikauden ajan, ensi tammikuuhun asti Airbus A320-koneilla kaksi kertaa viikossa, maanantaisin ja torstaisin.

– Reitin avaus on konkreettinen kehitysaskel, koska Brittimarkkinassa on ollut vähän haasteita tänä syksynä. On saatu ikäviä konkurssiuutisia Thomas Cookin osalta. Tämä reitti lisää saavutettavuuttamme kuumimpaan matkustusaikaan ja tarjoaa kätevän yhteyden suoraan Manchesterista Rovaniemelle kahdesti viikossa talvikauden ajan. Brittimarkkinat ovat edelleen yksi tärkeimmistä kivijaloista koko talvikaudelle, ei ainoastaan vain Rovaniemen osalta, vaan se säteilee vaikutustaan koko Lappiin, sanoo Visit Rovaniemen toimitusjohtaja Sanna Kärkkäinen.

Ensimmäinen suora lento Manchesterista laskeutui Rovaniemen lentokentälle eilen illalla klo 19.05. Aiemmin easyJet on operoinut jo Lontoon ja Rovaniemen välillä kahdesti viikossa. Yhteensä Easyjet kyydittää matkustajiaan suorilla reittilennoilla nyt neljästi viikossa Englannin ja Rovaniemen välillä.