Finnair ja Air Serbia codeshare-yhteistyöhön

image (1)

Finnair ja Serbian tasavallan kansallinen lentoyhtiö Air Serbia ovat sopineet codeshare-kumppanuudesta, jolla yhtiöt tarjoavat matkustajilleen entistä paremmat yhteydet Euroopassa. Uudet codeshare lennot mahdollistavat myös hyvät yhteydet Serbiasta Finnairin Aasian ja Yhdysvaltojen kohteisiin.

Uuden codeshare-sopimuksen mukaisesti Air Serbian lentokoodi JU on lisätään Finnairin lennoille Helsingin ja Wienin, Prahan, Berliinin, Kööpenhaminan, Tukholman, Göteborgin, Oslon, Riian, Tarton, Vilnan ja Tallinnan välillä. Air Serbian koodi tulee myös Finnairin kotimaan lennoille Helsingin ja Turun, Tampereen, Joensuun, Jyväskylän, Kuopion, Kajaanin, Kokkola-Pietarsaaren, Vaasan, Kemi-Tornion, Oulun, Ivalon, Kuusamon ja Rovaniemen välillä. Finnairin AY-koodi lisätään vastavuoroisesti Air Serbian lennoille Belgradin ja Helsingin välillä, sekä Belgradin ja Wienin, Prahan, Berliinin, Tiranan, Bukarestin, Sofian, Skopjen, Podgorican, Sarajevon, Tivatin, Larnacan ja Thessalonikin välillä.

“Uuden kumppanuuden myötä asiakkaamme saavat lisää yhteyksiä Air Serbian kattavaan verkostoon Euroopassa”, sanoo Finnairin kumppanuus- ja allianssiyhteistyöstä vastaava johtaja Philip Lewin. “Yhteistyö tarjoaa myös erinomaiset yhteydet Serbian ja Yhdysvaltojen ja Aasian välillä. Olemme tyytyväisiä tähän yhteistyöhön, sillä tämä tuo asiakkaillemme entistä enemmän vaihtoehtoja matkasuunnitelmiin.”

”Olemme iloisia voidessamme tarjota yhdessä Finnairin kanssa asiakkaillemme entistä enemmän valinnanvaraa ja joustavuutta matkajärjestelyissä. Uskomme, että tämä kiinnostava ja strategisesti tärkeä kumppanuus parantaa maidemme taloudellisia suhteita. Olemme iloisia saadessamme tilaisuuden isännöidä Finnairin asiakkaita lennoillamme Belgradiin ja muihin Air Serbian kohteisiin ”, kertoi Jiri Marek, Air Serbian kauppa- ja strategiajohtaja.

Finnairin asiakkaat voivat varata paikkansa codeshare-lennoille jo nyt osoitteesta www.finnair.com.