Norwegian aloittaa suorat lennot Brasiliaan

Dreamliner Imgae for RIO

Norwegian lanseeraa suorat lennot Lontoon Gatwickin ja Rio de Janeiron välillä. Rio de Janeirosta tulee Norwegianin ensimmäinen kohde Brasiliassa. Etelä-Amerikan parempi saavutettavuus houkuttelee myös suomalaisia matkustajia, sillä Norwegianilla on useita päivittäisiä lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta Lontoon Gatwickiin hyvillä vaihtoyhteyksillä sekä Buenos Airesiin että Rioon.

Norwegianin ensimmäinen lento Lontoon Gatwickin ja Rio de Janeiron välillä lennetään 31. maaliskuuta 2019. Uusi reitti liikennöidään neljä kerta viikossa ja sille on hyvät yhteydet Norwegianin Helsingistä lähtevillä lennoilla.

– Rio de Janeiron reitille on ollut kysyntää ja uskomme siihen vahvasti. Siitä syystä onkin suuri ilo lanseerata ensimmäinen reittimme Brasiliaan. Odotamme innolla sitä, että Etelä-Amerikasta tulee aiempaakin paremmin saavutettava matkustajille Euroopassa ja erityisesti sitä, että voimme tarjota brasilialaisille edullisia lentolippuja Eurooppaan, sanoo Norwegianin konsernijohtaja Bjørn Kjos.

Norwegian on saanut hyvän vastaanoton Brasiliassa
– Norwegianin lennoilla Brasiliaan tulee olemaan suuri merkitys maan matkailulle. Edullisten lentolippujen suurempi tarjonta on ratkaisevaa vierailijoiden määrän kasvattamisessa, uusien työpaikkojen luomisessa ja Brasilian talouden vahvistamisessa, sanoo Brasilian turistiministeri Vinicius Lummertz.

Norwegian lentää jo tällä hetkellä suorilla lennoilla Lontoon Gatwickin ja Argentiinan pääkaupungin Buenos Airesin välillä. Suuren kysynnän ansiosta Norwegian lisää lähtöjä ja alkaa lentää Buenos Airesiin päivittäin 3. joulukuuta alkaen. Lokakuussa Norwegian aloitti Argentiinan sisäiset lennot ja vuoden loppuun mennessä Norwegian tulee liikennöimään kuutta kotimaan lentoa Buenos Airesista: Córdoba, Mendoza, Iguazú, Neuquén, Bariloche ja Salta.

Norwegian lanseerasi ensimmäiset kaukoreittinsä vuonna 2013 Tukholman ja New Yorkin sekä Oslon ja New Yorkin välillä. Sitä mukaa kun yhtiölle on toimitettu lisää uusia Boeing 787 Dreamliner -koneita, on mannertenvälisten reittien määrä noussut yli 60 reittiin. Norwegian on tällä hetkellä maailman viidenneksi suurin halpalentoyhtiö ja yhtiö kuljettaa enemmän matkustajia Euroopan ja New Yorkin välillä kuin mikään muu ei-amerikkalainen lentoyhtiö.

Uusi reitti
Norwegian tulee liikennöimään Lontoon Gatwickin ja Buenos Airesin välistä yhteyttä neljä kertaa viikossa (maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin) 31. maaliskuuta 2019 alkaen. Reitti operoidaan yhtiön 787 Dreamliner -koneilla. Liput tulevat myyntiin tänään osoitteessa: www.norwegian.com

Aikataulu
Lähdöt Lontoon Gatwickistä klo 12.00 paikallista aikaa ja saapuminen Rio de Janeiroon klo 19.25 paikallista aika.
Lähdöt Rio de Janeirosta klo 22.25 paikallista aika ja saapuminen Lontoon Gatwickin klo 13.35 (+1 päivä paikallista aikaa).