Norwegian lanseeraa kaksi uutta suoraa reittiä Helsinki-Vantaalta: Tel Aviv ja Gdansk

Norwegian Boeing 737-800

Norwegian jatkaa reittiverkostonsa kehittämistä Suomessa ja lanseeraa uudet suorat reittilennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta Tel Aviviin ja Gdanskiin.

Norwegian aloittaa tulevana syksynä suorat lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta Gdanskiin ja Tel Aviviin. Gdansk on yksi Puolan vanhimmista kaupungeista, joka tarjoaa rikkaan kulttuurielämän, kauniita rantoja ja mielenkiintoisen historian. Tel Aviv on Israelin toiseksi suurin kaupunki, joka houkuttelee matkailijoita kauniilla hiekkarannoilla, vilkkaalla huvi- ja kulttuuritarjonnalla sekä hyvillä ostosmahdollisuuksilla.

Norwegian on aiemmin tänä vuonna kertonut kahdesta uudesta suorasta Helsinki-Vantaalta lennettävästä reitistä, uusista reiteistä Krakovaan ja Agadiriin. Lisäksi yhtiö on ilmoittanut lisäävänsä lähtöjä talvikaudella useisiin suosittuihin kohteisiin.

– Suomen markkinat ovat meille tärkeät ja olemme iloisia, että voimme jälleen lanseerata kaksi uutta reittiä Helsingistä ja tarjota näin suomalaisille matkustajille aiempaakin enemmän valinnanmahdollisuuksia. Suomessa on suuri kiinnostus joustavia ja edullisia lentolippujamme kohtaan. Toivotamme matkustajat tervetulleiksi lennoillemme uusilla ja polttoainetehokkailla lentokoneillamme, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

Uudet reitit Gdanskiin ja Tel Aviviin
Helsinki-Vantaa (HEL) – Gdansk (GDN) liikennöidään kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja perjantaisin 29. lokakuuta 2018 alkaen.

Helsinki-Vantaa (HEL) – Tel Aviv (TLV) liikennöidään kerran viikossa lauantaisin 3. marraskuuta 2018 alkaen.