Finnair aloittaa codeshare-yhteistyön Cathay Dragonin kanssa ja kasvattaa reittiverkostoaan Aasiassa

cq5dam.rendition.900.600

Finnair on solminut uuden codeshare-yhteistyösopimuksen Cathay Pacific Airlinesin kanssa. Codeshare-sopimus koskee Hongkongissa sijaitsevan Cathay Pacific Airlines -yhtiön tytäryhtiön Cathay Dragonin liikennöimiä reittejä Hongkongin ja valittujen Aasian kohteiden välillä. Aasiaan matkustavat Finnairin asiakkaat saavat näin entistä sujuvammat ja kattavammat yhteydet Hong Kongista eteenpäin.

Finnairin asiakkaat voivat lentää 15. kesäkuuta alkaen Cathay Dragonin yhteyksillä Hongkongista

  • Hanoihin ja Danangiin, Vietnamiin
  • Yangoniin, Myanmariin
  • Phnom Penhiin ja Siem Reapiin, Kambodžaan

Nämä codeshare-lennot tulevat myyntiin 5. kesäkuuta.

Lisäksi 11. heinäkuuta alkaen Finnairin asiakkaat voivat lentää Hongkongista Cathay Dragonin lennolla Kuala Lumpuriin, kunhan asialle saadaan vielä viranomaishyväksyntä. Nämä liput tulevat myyntiin 28. kesäkuuta.

Finnairin asiakkaat voivat nauttia Cathay Dragonin lennoilla myös oneworld erikoiseduista ja palkinnoista – kuten lentopisteiden keräämisestä ja lunastamisesta.

”Olemme iloisia tästä uudesta yhteistyöstä Cathay Dragonin kanssa. Yhteistyö kasvattaa Aasian verkostoamme entisestään, ja suomalaiset saavat uusia sujuvia jatkoyhteyksiä Aasian kohteisiin Hongkongin lennoiltamme. Lennämme kymmenen lentoa viikossa Helsingistä Hongkongiin, ja saamme yhden uuden viikkovuoron talvikaudella 2018.”, kertoo Philip Lewin, lentoyhtiösuhteista vastaava johtaja.

Cathay Dragon

Cathay Dragon on Hongkongissa sijaitsevan alueellisen Cathay Pacific -konsernin tytäryhtiö, joka operoi 47 koneella lentoja yli 50 kohteeseen Kiinassa ja muualla Aasiassa.