AirBaltic laajentaa maksutapavalikoimaansa Trustlyn avulla

bombardier_cs300_6

Eurooppalainen maksulaitos Trustly on tänään ilmoittanut yhteistyöstä uuden kumppanin, latvialaisen airBaltic-lentoyhtiön, kanssa.

Sopimuksen myötä airBalticin asiakkaat voivat maksaa lippuja ja palveluita verkossa suoraan pankkitililtään käyttäen pankkinsa tukemaa ja Trustlyn maksupalvelun mahdollistamaa digitaalista varmennusta.

Tästä päivästä alkaen Trustlyn verkkomaksupalvelut ovat airBalticin brittiläisten, ruotsalaisten, saksalaisten, virolaisten ja puolalaisten asiakkaiden käytettävissä. Vuoden 2018 ensimmäisen puoliskon aikana uusi maksujärjestelmä otetaan käyttöön vielä kuudessa muussa maassa. Kun Trustly huolehtii kaikista airBalticin pankkisiirtomaksuista ja talous- ja täsmäytysraportit hoituvat keskitetysti, lentoyhtiö voi keskittyä uusien asioiden hankkimiseen uusilla markkinoilla.

Trustlyn palvelun kautta asiakkaat voivat maksaa verkossa helposti ja turvallisesti, jolloin ostostapahtumien kesken jäämisen todennäköisyys pienenee. Lisäksi verkkokauppiaiden tapahtuma- ja käyttökustannukset pienenevät ja huijausten määrä laskee, eikä maksujen käsittelyyn ei enää tarvita useita välikäsiä.

”Useiden maksutapojen tarjoaminen pienentää ostokynnystä ja kasvattaa airBalticin myyntiä. Lisäksi se parantaa palveluamme – asiakkaat voivat valita itselleen helpoimman ja tarpeitaan parhaiten vastaavan maksutavan. Tulevaisuudessa airBaltic keskittyy palvelemaan lentoja hakevia asiakkaita ja yksinkertaistamaan heidän käyttökokemustaan kaikkien digitaalisten kanavien kautta”, airBalticin myynti- ja markkinointijohtaja Jouni Oksanen sanoo.

”Meille on ilo saada airBaltic kumppaniksemme. Autamme yritystä tarjoamaan lokalisoituja maksupalveluita sekä sen kotimarkkinoilla että kehittyvillä markkinoilla. Suurin osa asiakkaista etsii ja ostaa lentonsa nykyään verkossa, joten hinnoittelun selkeys, maksutapojen turvallisuus sekä asiakkaiden mieltymysten mukaisten vaihtoehtojen tarjoaminen ovat matkailusivustoille ja verkkokauppiaille välttämättömyyksiä. Muuten asiakkaat suuntaavat muualle”, Trustly UK:n johtaja Mike Parkinson sanoo.