Turun lentoasema on suljettu 30.6.­–27.7.

lentokenttä

Turun lentokenttä on suljettuna neljä viikkoa kesä-heinäkuussa. (Kuva: Arto Takala/Turun kaupunki)

Turun lentoasemalla tehdään kesällä liikennealueiden peruskorjaustöitä. Liikennealueilla tehtävien töiden takia lentoasema on suljettu heinäkuussa neljä viikkoa eikä lentoliikennettä ole ajalla 30.6.–27.7.2014.

Lentoaseman liikennealueella peruskorjataan päällystettyjä alueita kiito- ja rullaustiellä sekä asematasolla. Asematasolle rakennetaan lisäksi neljä uutta lentokoneen pysäköintipaikkaa. Turun lentoasemalta lähtevät lennot on reititetty uudelleen ja lentoyhtiöt ovat tiedottaneet matkustajia

Turun lentoaseman uudistustyöt käynnistettiin viime helmikuussa. Töiden myötä uusitaan rakenteita ja järjestelmiä, ja samalla parannetaan myös lentoaseman viihtyvyyttä ja energiatehokkuutta. Uudistustöiden lähtökohtana on kiinnittää erityistä huomiota matkustajapalveluiden prosesseihin.

Aiheeseen liittyen: