Finnair ja Japan Airlines laajentavat codeshare-yhteistyötään

a_1024_768

Copyright © Japan Airlines. All rights reserved

Finnair ja Japan Airlines laajentavat codeshare-yhteistyötään. Finnairin lentonumerot lisätään 1.12.2016 alkaen Japan Airlinesin lennoille, jotka suuntautuvat Frankfurtista Tokion Naritan lentoasemalle 1.1.2017 lähtien. Entistä laajempi codeshare-yhteistyö tarjoaa asiakkaille enemmän joustavuutta ja yhteyksiä Euroopan ja Japanin välillä, sillä sen ansiosta reittejä voidaan yhdistää Frankfurtin kautta yhteen suuntaan ja Helsingin kautta toiseen suuntaan.

Finnairin ja Japan Airlinesin yhteistyö perustuu yhteishankesopimukseen. Lentoyhtiöt jakavat tuotot kaikista suorista lennoista, joita Japan Airlines tai Finnair liikennöi Japanin ja Euroopan välillä. Tällä hetkellä Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Japanin välillä lennetään 24 lentoa viikossa.

Finnairin asiakkaat voivat kerätä ja käyttää Finnair Plus -pisteitä Japan Airlinesin lennoilla, jotka on merkitty Finnairin AY-lentotunnuksella.

Finnairin kumppanuuksista ja allianssisuhteista vastaava johtaja Philip Lewin sanoo: ”Olemme iloisia codeshare-yhteistyön laajenemisesta Japan Airlinesin kanssa. On myös hienoa, että matkustajat saavat enemmän vaihtoehtoja matkustaessaan Euroopan ja Japanin välillä.”   

Uusia codeshare-lentoja voi varata 1.12.2016 alkaen, ja ensimmäinen mahdollinen matkustuspäivä on 1.1.2017.