Norwegian valittiin Euroopan parhaaksi lentoyhtiöksi toisena peräkkäisenä vuotena

mqylto32ziaorrofk4kd

Norwegian on voittanut kaksi palkintoa arvostetussa Passenger Choice Awards -palkintojenjakotilaisuudessa eilisiltana Oregonissa Yhdysvalloissa. Norwegian valittiin Euroopan parhaaksi lentoyhtiöksi toisena vuonna peräkkäin ja yhtiö palkittiin myös parhaasta matkustamolehdestä. Norwegian on palkittu vuonna 2015 useilla palkinnoilla, joissa asiakkaat ovat antaneet äänensä yhtiölle.

– Haluan kiittää kaikkia, jotka valitsevat lentoyhtiökseen Norwegianin. Erityisesti haluan kiittää sitoutuneita työntekijöitämme eri puolilla maailmaa, jotka tekevät joka päivä ympäri vuoden kaikkensa luodakseen asiakkaillemme hyvän matkustuskokemuksen. Olemme erittäin kiitollisia ja ylpeitä sitä, että asiakkaat ovat jo toisena vuonna peräkkäin arvioineet meidät Euroopan parhaaksi lentoyhtiöksi, sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Björn Kjos.

Norwegian palkittiin myös parhaasta matkustamolehdestä eilisiltana Passenger Choice Awards -palkintojenjakotilaisuudessa Yhdysvalloissa. Norwegian oli kaikkiaan ehdokkaana kuudessa eri kategoriassa:

  • Best Overall Passenger Experience
  • Best in Region: Europe
  • Best Inflight Publication (n Magazine)
  • Best Inflight Connectivity & Communications
  • Best Inflight Video
  • Best Cabin Ambience

Norwegian on saanut useita tunnustuksia asiakkailtaan tänä vuonna, kuten SkyTraxin Euroopan paras halpalentoyhtiö- ja Maailman paras kaukolentoja lentävä halpalentoyhtiö -palkinnot. SkyTrax on palkinnut Norwegianin jo kolmena vuonna peräkkäin Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä.