Thomas Cook Airlinesin lennolla Rodokselle voi viedä ilmaiseksi avustuksia pakolaisille

bez40frqmakkypold0lj

Tjäreborg tarjoaa Rodokselle matkustaville asiakkailleen mahdollisuuden viedä ilman lisämaksua lomalennolla 20 kilon avustuskassin pakolaisille. Hankkeen takana on Tjäreborgin oma tilauslentoyhtiö Thomas Cook Airlines Scandinavia, joka on tarjonnut vastaavaa mahdollisuutta niille pohjoismaisille lomailijoille, jotka ovat matkustaneet yhtiön lomalennoilla Lesbokselle ja Kosille.

Nyt Thomas Cook Airlinesin lennoilla voi viedä avustuksia ilman lisämaksua myös Rodokselle ja Tjäreborgin asiakkaat voivat halutessaan ottaa mukaan yhden enintään 20 kiloa painavan avustuskassin/matkavaraus sunnuntaisin Helsingistä Rodokselle lennettävälle tilauslennolle syyskauden loppuun saakka.

Tjäreborgin lentoyhtiö Thomas Cook Airlines Scandinavia on toimittanut humanitääristä apua Kreikassa oleville pakolaisille kesän aikana. Yhtiö on kuljettanut avustustarvikkeita Kosin ja Lesboksen saarille, joille on tullut erityisen paljon pakolaisia. Avustuskontit ovat koostuneet sadoista huovista, kertakäyttölakanoista, vaipoista, hygieniatarvikkeista, vaatteista sekä leluista. Tjäreborgin henkilökunta paikan päällä lomakohteissa on toimittanut avun edelleen pakolaisille.

– Olemme iloisia, että voimme tarjota Rodokselle matkustaville asiakkaillemme mahdollisuuden viedä avustustarvikkeita pakolaisille. Rodoksen henkilökuntamme huolehtii avustuskassien toimittamisesta edelleen pakolaisille. Lämpimät vaatteet, fleecejakut, hygieniatarvikkeet, vaipat ja lelut otetaan ilolla vastaan Rodoksella,sanoo Tjäreborgin tiedotuspäällikkö Arja Pucilowski.