Norwegian jatkaa kasvuaan Yhdysvalloissa ja lanseeraa uusia reittejä Karibialle

i8adm1dsfvrlbppdecmg

Norwegianin kansainvälinen kasvu jatkuu – nyt uusilla reiteillä Yhdysvaltojen ja Karibian välillä. Talvikaudella Norwegian lentää Bostonista, Baltimoresta/Washingtonista ja New Yorkista Karibialla oleville Guadeloupen ja Martiniquen saarille. Norwegian tarjoaa nyt 31 suoraa lentoyhteyttä Yhdysvalloista. Yksin New Yorkista Norwegianilla on seitsemän suoraa lentoyhteyttä, joiden myötä se on kohteiden määrällä mitattuna suurin ulkomainen lentoyhtiö New Yorkissa.

– Lanseerasimme suorat lennot Yhdysvaltoihin ja Yhdysvalloista kaksi vuotta sitten. Amerikkalaiset matkustajat ovat ottaneet edulliset lentomme ja uudet, entistäkin ympäristöystävällisemmät koneemme upeasti vastaan. Siksi onkin ilo tuoda uusia eksoottisia reittejä Amerikan mantereen ja Karibian saarten, Guadeloupen ja Martiniquen välille, sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Björn Kjos.

– Jatkamme panostuksia Yhdysvaltoihin sekä avaamalla uusia lentoyhteyksiä että perustamalla lisää amerikkalaisia tukikohtia, jatkaa Kjos.

Uudet reitit ovat mahdollisuus myös Norwegianin matkustajille Euroopassa, kun he voivat esimerkiksi yhdistää kaupunkilomaan New Yorkissa lomailun eksoottisella Karibialla. Norwegian tarjoaa jo nyt suoria lentoja Skandinavian pääkaupunkien ja Lontoon sekä Karibialla olevan Puerto Ricon saaren välillä sekä Kööpenhaminan ja niin ikään Karibialla olevan St. Croix’in saaren välillä. Näiden lentoyhteyksien lisäksi Norwegianilla on myös useita muita kohteita Yhdysvalloissa. Lue lisää täältä.

Mielenkiintoinen mahdollisuus Norwegianin lentäjille ja matkustamohenkilökunnalle Euroopassa
Norwegian tulee liikennöimään Yhdysvaltain ja Karibian välisiä lentoja uusilla Boeing 737-800 -koneilla, joissa on ilmainen WiFi. Norwegianista tulee siten ainoa lentoyhtiö, joka tarjoaa ilmaisen WiFi-yhteyden Yhdysvaltain ja Karibian välisillä lennoilla.

Norwegianin lentäjät ja matkustamohenkilökunta Euroopassa saavat nyt mahdollisuuden työskennellä talvikuukausina yhtiön tilapäisissä tukikohdissa Guadeloupella ja Martiniquella. Lentäjien ja matkustamohenkilökunnan rekrytointi Karibian tukikohtiin käynnistyy välittömästi. Euroopan toimintojen (Pohjoismaat, Iso-Britannia ja Espanja) lentokapteeneja, perämiehiä ja matkustamohenkilökuntaa kannustetaan tarttumaan tilaisuuteen hakea työskentelemään ulkomaille neljäksi kuukaudeksi.

Tietoa uusista reiteistä
Norwegian aloittaa lennot Yhdysvaltojen ja Karibian välillä joulukuun alussa. New Yorkista (JFK) lennetään kolme kertaa viikossa sekä Guadeloupe Pointe-à-Pitre International Airportille (PTP) että Martinique Aimé Césaire International Airportille (FDF).

Norwegian lentää kaksi kertaa viikossa sekä Baltimore/Washington International Thurgood Marshall Airportilta (BWI) että Boston Logan International Airportilta (BOS) Guadeloupelle ja Martiniquelle.

Martinique ja Guadeloupe
Martinique ja Guadeloupe ovat hallinnollisesti Karibian Ranskan merentakaisia departementteja ja kuuluvan Ranskan hallintoalueeseen. Ne ovat siten myös osa EU:ta. Saarten kieli on ranska ja valuutta euro. Saaria pidetään alueen kauneimpina ja ne ovat vähemmän turistien kansoittamia kuin muut Karibian saaret.