NEXTJET: SUORAT LENNOT ARLANDAAN KOKKOLA-PIETARSAAREN KENTÄLTÄ JA TUPLASTI YHTEYKSIÄ KESÄKAUDELLE

nextjet+ruotsalainen+lentoyhtiö+lentokone

 

Nextjet aloittaa suorat lennot Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalta Tukholmaan 4. toukokuuta lähtien. Välilasku Porissa poistuu, mikä merkitsee sitä, että matka-aika lyhenee 85 minuuttiin. Lentojen muuttamisen suoriksi ovat mahdollistaneet kevään aikana myönteisesti kehittyneet matkustajamäärät. Lisäksi heinäkuussa alkavaan kesäaikatauluun tulee merkittävä parannus Nextjetin kaksinkertaistaessa lennettävien vuorojen määrän. Kesän liikenneyhteyksien parantuminen palvelee sekä elinkeinoelämän että vapaa-ajan matkustajien tarpeita.

Nextjet on lentänyt Kokkola-Pietarsaaren ja Arlandan välistä reittiä runsaan vuoden ajan. Yhtiössä ollaan tyytyväisiä reitin matkustajamääriin ja etenkin niiden viimeaikaiseen kasvuun. Elinkeinoelämä ja vapaa-ajan matkustajat ovat osoittaneet, että reitti on tarpeellinen. Yhtenä voimakkaana kysyntää kasvattavana tekijänä tulevalle kesälle on ollut Vaasan lentoaseman sulkeutuminen heinäkuun ajaksi. Nextjet vastaakin tähän kysyntään kasvattamalla heinäkuun liikennetarjontaa 24 vuoroon viikossa.

-Tuntuu todella hienolta vastata alueen tarpeeseen. Suorat yhteydet Arlandaan ovat olleet alueen toiveena aivan alusta lähtien, kun Porin välilaskut aloitettiin reitillä. On todella mukavaa taas tarjota suoria yhteyksiä alueen matkustajille. Laajennettu kesätarjonta on ollut ajankohtainen siitä lähtien, kun saimme tietää Vaasan kentän peruskorjauksesta ja sulkemisesta heinäkuussa. On todella hienoa, että voimme nyt lisätä tarjontaa, toteaa myyntijohtaja Henning Lindberg Nextjet Ab:stä.