Apollo ja Emirates yhteistyöhön, Suomessa Finnair yhteistyökumppanina

bj1hphmirib3ivdv9pgk

Apollo ja Emirates lentoyhtiö ovat solmineet yhteistyösopimuksen talven 2015-2016 lennoista Tukholmasta, Oslosta ja Kööpenhaminasta. Suomesta Apollomatkat lentää Helsingistä Finnairin suorilla lennoilla.

Yhteistyön kautta Arabiemiiraatit nousee Apollon toiseksi suurimmaksi talvikohteeksi Espanjan Kanarian jälkeen. Kohde on uutuus Suomesta eli uutta Apollomatkoilla. Arabiemiraatteihin kuuluu 7 emiraattia, joista Dubai on suurin.

Apollon kohteita ovat Dubain lisäksi Ras Al Khaimah, Fujairah Beach ja Abu Dhabi. Hotelleja on pohjoismaisesti yhteensä 26, joista 15 on viiden tähden (*****) hotelleja. Yhteistyön kautta kuluttajahinnat ovat kilpailukykyisiä ja hotellien taso on erittäin hyvä.

– Yhteistyön ansiosta hintoja on saatu hilattua Kanarian tasolle ja näin yhä useammalla on mahdollisuus miettiä lomaa kuivassa ja lämpimässä ilmastossa Arabian niemimaalla. Alueen kehitys kansainvälisesti yhdeksi nopeimmin kasvavista ja kehittyvistä matkakohteista on ollut huimaa ja kohde on taatusti näkemisen arvoinen, kertoo maajohtaja Eva Torra Apollomatkoilta.

– Suomesta meillä on myynnissä 13 + x hotellia, joista 10 on 5 tähden hotelleja, kertoo maajohtaja Eva Torra Apollomatkoilta.

Myyntistartti edullisemmille hinnoille oli 16 kesäkuuta, 2015.

Emirates sai Airbusilta viidennenkymmenennen A380-lentokoneensa

A380 50th Emirates

Emirates-lentoyhtiö on vastaanottanut viidennenkymmenennen A380-superjumbonsa. Ensimmäisen A380-koneensa lentoyhtiö sai heinäkuussa 2008. Kaikkiaan Emirates on tilannut 140 A380-matkustajakonetta.

“Emirates on kasvanut suuresti viimeisen neljän vuoden aikana, luultavasti nopeammin kuin yksikään lentoyhtiö aikaisemmin. Olemme lisänneet kapasiteettia joidenkin lentoyhtiöiden koko tuotannon verran, mutta vielä olennaisempaa on se, että olemme pitäneet käyttöasteen ja kannattavuuden korkeana. Tämä kertoo maailmanluokan tuotteemme ja liiketoimintamallimme vahvuudesta”, sanoo Emirates Airlinen toimitusjohtaja Sir Tim Clark .

”A380-konetyyppi on toiminut meillä erittäin hyvin, mikä näkyy asiakkaiden kiinnostuksena ja korkeana käyttöasteena kaikissa koneen kohteissa. Tulevaisuudessa odotamme koneiden toimitustahdin kiihtyvän. Vuoteen 2017 mennessä laivastossamme on noin 90 A380-matkustajakonetta.”

Emiratesin kone on järjestyksessään 136. toimitettu A380. Tällä hetkellä 11 lentoyhtiötä lentää A380-koneita. Yhteensä koneilla on yli 1,4 miljoonaa lentotuntia. Tähän mennessä yli 60 miljoonaa matkustajaa on lentänyt A380-koneella.

Emirates takes delivery of its 50th Airbus A380

Boeing sai jättitilauksen Emiratesilta

corp_emirates_777x_948x432

Lentokonevalmistaja Boeing on saanut jättitilauksen dubailaiselta lentoyhtiöltä Emirates Airlinelta. Emirates tilaa Boeingilta 150 kappaletta 777X-mallin jumbokonetta.

Koneiden listahinta on yhteensä yli 40 miljardia euroa. Lentoyhtiöt saavat kuitenkin tavallisesti tuntuvia alennuksia lentokonevalmistajilta kauppojen yhteydessä.

090714-Emirates+confirms++777X+order_sm

Boeingin mukaan kauppaan sisältyy mahdollisuus 50 koneen lisätilauksesta.

Boeing, Emirates Finalize Order for 150 777Xs