Finnair aloittaa lennot Bergeniin ja Tromssaan yhteistyössä Widerøen kanssa

Widerøe_Dash_8-100_and_Q400_at_Værnes

Alasdair McLellan -CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=9478010

Finnair alkaa lentää Helsingistä Norjan Bergeniin ja Tromssaan 14. joulukuuta 2021 alkaen. Reitit lennetään yhteistyössä Norjan alueellisen lentoyhtiön Widerøen kanssa. Lennot myy ja markkinoi Finnair.

“Olemme iloisia voidessamme jälleen tarjota lentoja Bergeniin ja Tromssaan”, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Ole Orvér. “Suomalaiset asiakkaamme pääsevät nyt suorilla lennoilla nauttimaan Norjan rannikon upeista vuonomaisemista. Norjalaiset asiakkaamme saavat puolestaan kätevät yhteydet Eurooppaan, Aasiaan ja Yhdysvaltoihin Finnairin kattavan verkoston kautta.”

Finnair lentää talvikauden aikana maaliskuun loppuun asti Helsingistä Bergeniin keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin. Huhtikuun alussa alkavalla kesäkaudella Finnair lentää Bergeniin päivittäin. Finnair lentää Tromssaan tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin. 

Lennot lennetään 78-paikkaisella DASH-8 Q400 -lentokoneella. Lennonaikainen tarjoilu perustuu Finnairin kahden matkustusluokan palvelukonseptiin.

Finnair kasvattaa reittiverkostoaan Norjassa ja laajentaa yhteistyötä Widerøen kanssa

d8q400_propell

Finnair laajentaa yhteistyötään Widerøen kanssa ja lisää reittiverkostoonsa yhdeksän uutta kohdetta Norjassa. Norjassa operoiva Widerøe (WF) on Pohjois-Euroopan suurin alueellinen lentoyhtiö.

Codeshare-sopimukseen perustuen Finnairin tunnus lisätään useisiin Widerøen operoimiin reitteihin Finnairin nykyisistä kohteista Norjassa – Oslosta, Bergenistä ja Tromssasta. Codeshare-sopimus tarjoaa suomalaisille entistä laajemmat ja sujuvammat yhteydet Norjaan ja tarjoaa uusia yhteyksiä Norjasta matkustaville Finnairin asiakkaille.

Finnairin asiakkaat voivat 25. toukokuuta alkaen lentää Widerøen jatkoyhteyksillä

  • Oslosta Florøon, Ørsta-Voldaan, Svolværiin, Leknesiin ja Stokmarknesiin
  • Bergenistä Tromssaan, Bodøon, Kristiansundiin, Moldeen, Florøon ja Tanskan Billundiin
  • Tromssasta Kirkkoniemeen ja Stokmarknesiin.

Codeshare-sopimus laajentaa Finnairin nykyistä yhteistyötä Widerøen kanssa. Toukokuun 15. päivä alkaen Widerøe operoi Finnairin lentoja Helsingistä Bergeniin ja Tromssaan.

“Olemme iloisia voidessamme laajentaa yhteistyötämme Widerøen kanssa ja yhdistää reittiverkostoomme lisää Norjan kohteita”, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen. ”Uudet codeshare-lennot palvelevat sekä Aasiasta että Suomesta Norjaan matkustavia asiakkaitamme, sekä norjalaisia asiakkaitamme, joilla on nyt entistä enemmän sujuvia yhteyksiä 19 kohteeseemme Aasiassa, 7 kohteeseemme Pohjois-Amerikassa ja yli 100 kohteeseemme Euroopassa.”