Norwegian liittyy uuteen eurooppalaiseen lentoyhtiöiden järjestöön

zvmda59n8itnygfyw2eb

Norwegian on liittynyt hiljattain perustettuun eurooppalaiseen lentoyhtiöiden etuja ajavaan järjestöön, Airlines for Europeen (A4E). ­Järjestön tavoitteena on edistää asioita, joilla parannetaan lentoyhtiöiden kilpailukykyä.

– Olemme aina pitäneet kilpailua hyvänä, koska se tarkoittaa edullisempia hintoja ja enemmän valinnanmahdollisuuksia asiakkaille. Liittymisemme Airlines for Europeen on tärkeä asia, koska järjestö yhdistää maista ja yhtiöistä riippumatta toimialan yhteiset haasteet, sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Bjørn Kjos.

Tammikuussa Air France-KLM, easyJet, IAG, Lufthansa Group ja Ryanair muodostivat Airlines for Europe -järjestön. Sen tarkoituksena on edistää asioita, jotka lisäävät lentoyhtiöiden kilpailukykyä ja johtavat halvempiin lentolippuihin ja lisääntyviin valinnanmahdollisuuksiin matkustajille. Norwegian on viimeisin lentoyhtiö, joka on liittynyt Airlines for Europeen.

– Airlines for Europe edustaa kaikkien eurooppalaisten lentoyhtiöiden etuja. Jäsenmäärämme kasvaa lähikuukausina. Kamppailemme yhdessä lentoyhtiöiden kilpailukykyä parantavien asioiden puolesta. Matkustajille tämä näkyy alhaisempina hintoina ja lisääntyvänä valinnanvarana. Olen erittäin iloinen, että voin toivottaa Norwegianin mukaan A4E:hen, sanoo A4E:n toimitusjohtaja Thomas Reynaert.

Airlines for Europe

Brysselissä sijaitseva Airlines for Europe (A4E) on uusi ja suurin eurooppalainen lentoyhtiöiden järjestö. Air France-KLM, easyJet, IAG, Lufthansa Group ja Ryanair perustivat A4E:n tammikuussa 2016. Norwegianin lisäksi Finnair on hiljattain liittynyt järjestön jäseneksi.