Finnair laajentaa codeshare-yhteistyötä Japan Airlinesin ja Qantaksen kanssa

Uudet päivittäiset reitit Etelä-Korean Busaniin ja Australian Perthiin.

Finnair vahvistaa codeshare-yhteistyötään oneworld-kumppaniensa Japan Airlinesin ja Qantaksen kanssa. Finnairin asiakkaat saavat näin uudet yhteydet Etelä-Korean toiseksi suurimpaan kaupunkiin Busaniin ja Länsi-Australian keskukseen Perthiin.

Finnairin asiakkaat pääsevät nyt Busaniin päivittäin Japan Airlinesin yhteydellä Tokion Naritan kautta.

Kesäkuun 26. päivästä lähtien Finnairin asiakkaat pääsevät myös päivittäin Singaporesta Perthiin Qantaksen operoimalla lennolla. Finnairin asiakkailla on ennestään yhteys Perthiin Hongkongista toisen oneworld-kumppanin Cathay Pacificin operoimalla lennolla.

Finnair laajentaa code share -yhteistyötä Japan Airlinesin ja Qantaksen kanssa: uudet yhteydet Busaniin ja Perthiin

Finnair vahvistaa code share -yhteistyötään oneworld-kumppaniensa Japan Airlinesin (JAL) ja Qantaksen kanssa, ja Finnairin asiakkaat saavat näin uudet yhteydet Etelä-Korean toiseksi suurimpaan kaupunkiin Busaniin ja Länsi-Australian keskukseen Perthiin.

Finnairin AY-lentokoodi lisätään JAL:inlennoille Tokion ja Busanin välille ja Qantaksen reitille Singaporen ja Perthin välille.

Finnairin asiakkaat pääsevät nyt Busaniin päivittäin sujuvalla JAL:in yhteydellä Tokion Naritan kautta. Yhtiöillä on ennestään laaja code share -yhteistyö Euroopan ja Japanin lennoilla.

Kesäkuun 26. päivästä lähtien Finnairin asiakkaat pääsevät päivittäin Singaporesta Perthiin Qantaksen operoimalla lennolla. Finnairin asiakkailla on ennestään yhteys Perthiin Hong Kongista Finnairin toisen oneworld-kumppanin Cathay Pacificin operoimalla lennolla.