Flybe: Savonlinnan lennot päättyvät

u8mo96uflxgmwyknziyi

Liikenne- ja viestintäministeriön ja Savonlinnan kaupungin päätöksen mukaisesti Flybe Finlandia ei valittu Helsingin ja Savonlinnan välisen reitin operaattoriksi uudelle sopimuskaudelle 1.10.2014 alkaen. Reitin lentoliikenne kilpailutettiin loppukesästä. Flybe joutuu tästä syystä valitettavasti ilmoittamaan, että yhtiön operointi reitillä loppuu sopimuskauden päättyessä syyskuun lopussa.  Viimeinen lento reitillä lennetään ensi viikon tiistaina 30.9.2014.

”Olemme luonnollisesti pettyneitä ja toivoimme viimeiseen saakka, että meillä olisi ollut mahdollisuus jatkaa hyvin toiminutta yhteistyötä Savonlinnan seudun kanssa ja kehittää reittiä entisestään”, kertoo Flybe Finlandin myyntipäällikkö Elina Boman.

Flyben asiakkaita, joilla on maksettu lento Savonlinnan ja Helsingin välille lokakuusta eteenpäin, pyydetään olemaan yhteydessä tahoon, jota kautta varaus tehtiin. Mikäli varaus tehtiin Flyben internet-sivujen kautta, asiakkaan tulisi olla yhteydessä yhtiön asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteeseen customer.finland@flybe.com tai puhelimitse numeroon 0600 944 77. Flyben asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 08-19. Puhelun hinta on 0,96€/minuutti + operaattorikohtaiset maksut.

Mikäli varaus tehtiin matkatoimiston tai Finnairin kautta, asiakkaan tulisi olla yhteydessä suoraan heidän asiakaspalveluunsa. Kaikille asiakkaille tullaan hyvittämään lipun hinta kokonaisuudessaan. Yhtiö on pahoillaan heistä riippumattomasta päätöksestä ja matkustajille aiheutuvasta vaivasta.