Trustly ja Norwegian Air tarjoavat mahdollisuuden maksaa lentomatkat suoraan pankkitililtä

qokjkhd8ikzako0arjj7

Tukholma, Ruotsi, 25.02.2020 – Verkkomaksupalvelu Trustly julkistaa uuden kumppanuuden maailman suurimpiin halpalentoyhtiöihin kuuluvan Norwegian Airin kanssa. Oslon pörssiin listautunut Norwegian Air operoi 500 reitillä, ja kumppanuuden ansiosta norjalaiset matkustajat voivat jatkossa maksaa lentolippunsa turvallisesti suoraan verkkopankistaan.

Matkustajat ympäri maailman suosivat eri maksutapoja maksaessaan matkavarauksia, ja uudet maksutavat ovat kasvattamassa suosiotaan. Viimeaikaisen tutkimuksen mukaan yhä useammat matkustajat maksavat matkansa mieluummin pankin verkkomaksulla tai nettilompakolla kuin kortilla tai käteisellä. Verkkomaksujen osuus kaikista maksuista oli 70 % Alankomaissa, 51 % Puolassa ja 49 % Saksassa. Muissa maissa, kuten Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa, verkkomaksut ovat yksi nopeiten yleistyvistä maksutavoista.

Trustlyn yhteistyö Norwegianin kanssa on jo konkretisoitunut Suomessa, Saksassa, Alankomaissa, Norjassa, Puolassa, Ruotsissa ja Isossa-Britanniassa, ja sen laajentuminen muille markkinoille on pian näköpiirissä. Trustlyn avulla Norwegian paitsi kasvattaa myyntiään myös alentaa toimintakustannuksiaan ja korttireklamaatioiden riskiä.

Trustlyn kaupallinen johtaja Johan Nord toteaa: ”Monilla Norwegianin suurimmista markkinoista kuluttajat suosivat jo selvästi eniten verkkomaksuja. Tämän vuoksi Trustly on hyvä kumppani Norwegianille, joka hyötyy myyntitapahtumien kasvusta. Meillä on ilo ja ylpeys tukea Norwegiania näillä tärkeillä markkinoilla.”

Norwegian Airin talousjohtaja Geir Karlsen sanoo: ”Tämä yhteistyö on jälleen yksi osoitus pyrkimyksestämme parantaa ja yksinkertaistaa asiakaskokemusta. Trustly on meille arvokas kumppani.”