SAS esittelee kesän 2019 ohjelmansa: kuusi uutta kohdetta ja 17 uutta suoraa reittiä Skandinaviasta

C

SAS jatkaa vapaa-ajankohteittensa valikoiman vahvistamista avaamalla Skandinaviasta 17 uutta suoraa reittiä kesällä 2019 ja aloittamalla lennot kuuteen uuteen kohteeseen: Cataniaan, Firenzeen, Marseilleen, Cornwallin Newquayhin, Szczeciniin ja Antalyaan. Myös Oulu–Tukholma-reitin aloituslentomäärä kolminkertaistuu kesällä. Lentoliput tulevat myyntiin lokakuun 9. päivänä.

Kesällä yhä useampi haluaa matkustaa vapaa-ajankohteisiin. Siksi SAS tarjoaa useita uusia suoria lentoja ja kohteita kesällä 2019 sekä lisää lentojen määrää moniin suosittuihin matkailukohteisiin. Tukholman Arlandasta lennettäviä uusia kohteita ovat Sisilian Catania, Marseille, Napoli ja Reykjavik. Göteborgin Landvetteristä aloitetaan suorat lennot Portugalin Faroon.

Marraskuussa käynnistyvän Oulu–Tukholma-reitin aloituslentomäärä kolminkertaistuu kesällä 2019, jolloin viikoittaisia lentoja on 12. Myös Turku–Tukholma-yhteyttä parannetaan. SAS:in suositut suoralennot Malagaan jatkavat myös kesäohjelmassa.

” Ensi kesänä tarjoamme uusia kohteita ja vahvistamme läsnäoloamme pohjoismaalaisten suosimissa kohteissa. Haluamme yhä useamman lentävän kanssamme tutkimaan maailmaa, mutta jättäen pienemmän hiilijalanjäljen. Siksi SAS pyrkii tekemään matkustamisesta kestävämmän kehityksen mukaista esimerkiksi siirtymällä käyttämään biopolttoainetta, uusia vähäpäästöisempiä ja polttoainetta säästäviä lentokoneita sekä vähentämällä elintarvikejätteen määrää ja muovien käyttöä lentokoneissa”, kertoo SASin pääjohtaja Rickard Gustafson.

Ensi kesänä Kööpenhaminasta aloitetaan suorat lennot Cornwallin Newquayhin. Puola kiinnostaa pohjoismaalaisia edelleen. SAS aloittaa suorat lennot Kööpenhaminasta Szczeciniin.

SASin kesäuutuuksia: uusia kohteita ja suoria lentoja:

SAS:in uutuuksia kesällä 2019 Ruotsista
Tukholmasta: Marseille, Catania, Napoli, Reykjavik Göteborgista: Faro

SAS:in uutuuksia kesällä 2019 Norjasta
Oslosta: Faro ja Antalya Bergenistä: Nizza, Alanya Stavangerista: Alanya

SAS:in uutuuksia kesällä 2019 Tanskasta
Kööpenhaminasta: Szczecin, Firenze, Marseille, Catania, Cornwallin Newquay Århusista: Rooma, Faro