Norwegian lisää lähtöjä Bangkokiin ja New Yorkiin

qoa6m4liomkhabpkpqxw

Norwegian 787 Dreamliner (Kuva: David Peacock)

Ensi talvena on aiempaakin enemmän valinnanmahdollisuuksia lentää Norwegianilla edullisesti Bangkokiin ja New Yorkiin. Lokakuun lopusta lähtien Norwegian lisää lentoja Bangkokiin Tukholmasta, Oslosta ja Kööpenhaminasta 14 lähtöön viikossa. Lentoja Lontoon Gatwickistä New Yorkiin lisätään jopa kolmeen päivittäiseen lähtöön. Lennoille on hyvät yhteydet myös Helsingistä lähtevillä lennoilla.

Thaimaa on yksi suomalaisten suosikkikohteista ja talvikaudella 2018–2019 Norwegian lisää lentoja Bangkokiin Tukholmasta, Kööpenhaminasta ja Oslosta. Lennoille on hyvät vaihtoyhteydet Helsingistä lähtevillä matkustajilla. Lisäys tarkoittaa, että 29. lokakuuta alkaen lähtöjen määrä Tukholmasta nousee neljästä viiteen viikoittaiseen suoraan lentoon, Kööpenhaminasta kahdesta neljään viikoittaiseen suoraan lentoon ja Oslosta kolmesta viiteen viikoittaiseen suoraan lentoon. Kaikkiaan Bangkokin lentojen määrä nousee 14 lähtöön viikossa, mikä on 56 prosentin lisäys kapasiteettiin.

– Suorat lentomme Skandinavian ja Bangkokin välillä ovat erittäin suosittuja. Jotta pystymme vastaamaan suureen kysyntään, olemme iloisia, että voimme tarjota matkustajillemme aiempaakin useampia lähtöjä. Yhä useammat varaavat lentonsa Premium-matkustamostamme, joka tarjoaa kilpailukykyiseen hintaan lisämukavuutta lentomatkaan leveämmillä istumilla ja hintaan sisältyvillä palveluilla, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

Kolme päivittäistä lähtöä Lontoosta New Yorkiin

Norwegianin suorat lennot Lontoon Gatwickin (LGW) ja New Yorkin (JFK) välillä ovat erittäin suosittuja. Siitä syystä yhtiö lisääkin lentoja kahdesta kolmeen päivittäiseen lähtöön näiden kahden maailman metropolin välillä kaikkina muina päivinä paitsi lauantaisin, jolloin lähtöjä on kaksi. Helsingistä on erittäin hyvät yhteydet Norwegianin lennoilla Lontoon Gatwickiin.

Lisälähdöt Bangkokiin
Tulevalla talvikaudella, 29.10.2018–31.3.2019, lähtöjen määrä Bangkokiin kasvaa 14 viikoittaiseen lähtöön.

Tukholma (ARN) – Bangkok (BKK)
Viisi lähtöä viikossa: tiistaisin, torstaisin, perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin.

Kööpenhamina (CPH) – Bangkok (BKK)
Neljä viikoittaista lähtöä: keskiviikkoisin, torstaisin, perjantaisin ja sunnuntaisin.

Oslo (OSL) – Bangkok (BKK)
Viisi viikoittaista lähtöä: maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin.