Icelandair lisää merkittävästi lentoja Floridaan

htqse2d4pcjqz99x6pvk

2018 on kasvun vuosi ja Icelandair avaa yhteensä viisi uutta Pohjois-Amerikan kohdetta kuluvan kevään aikana. Tampa lennetään syksystä alkaen neljä kertaa viikossa ja Orlando päivittäin. Hyvä uutinen golfaajille, risteilymatkustajille ja aurinkoa ja lämpöä haluaville vapaa-aika ja kongressi matkustajille.

Tampan ja meksikonlahden valkoisille rannoille lennetään tiistaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin ja paluut vastaavasti maanantaisin, keskiviikkoisin,torstaisin ja lauantaisin. Lentoja voi yhdistää ja siten saada matkasta enemmän irti. Stopover Islannissa on mahdollista tehdä samalla lentohinnalla. Stopover voi olla 1-7 vrk kestoinen.

Icelandair on lentoliikenteen pioneeri ja aloitti toimintansa jo 1937 ja juhlii arvokasta 80 vuoden taivaltaan vastaanottamalla uutta Boeing 737 Max laivastoa jo tulevaan talven aikana. Kaikissa yhtiö koneissa on kaikilla reiteillä toimiva WIFI palvelu, henkilökohtainen maksuton viihdekeskus.

Yhtiö lentää 2018 yhteensä 23 kohteeseen Atlantin tuolla puolen – 18 kohteeseen Yhdysvalloissa ja 5 kohdetta Kanadassa. Helsinki reitti operoidaan päivittäin ympärivuotisena ja kesällä kaksi kertaa päivässä.