Finnair rekrytoi 350 uutta lentoemäntää ja stuerttia

1008770_540999812604477_1143623349_o

Finnairin jatkaa kasvustrategiansa toteuttamista rekrytoimalla 350 uutta lentoemäntää ja stuerttia seuraavan vuoden kuluessa.

– Finnair on voimakkaassa kasvuvaiheessa ja sen myötä jatkamme Finnairin ja Suomenkin mittakaavassa merkittäviä rekrytointeja. Matkustamohenkilöstön lisäksi tarvitsemme myös lisää lentäjiä, joille järjestetään haku ensi syksynä. Haemme strategiamme tueksi myös digiosaajia sekä muita ammattilaisia vaativiin asiantuntijatehtäviin, sanoo Finnairin henkilöstöjohtaja  Eija Hakakari .

– Yhteensä olemme parin viime vuoden aikana rekrytoineet jo noin 1000 uutta finnairilaista, ja rekrytoinnit jatkuvat tulevina vuosina kasvun myötä, Hakakari jatkaa.

Matkustamopalveluhenkilöstön rekrytointi alkaa 9.5.2017 jatkuvalla, avoimella haulla. Toisin kuin aiemmissa hauissa, kiinnostuneet voivat jättää hakemuksensa matkustamotyön peruskurssille milloin tahansa.

Hyväksytyt hakijat kutsutaan säännöllisin väliajoin järjestettävään kahdeksan viikon matkustamotyön peruskoulutukseen, joista ensimmäinen järjestetään syyskuussa. Finnair Flight Academyssa alkaa kuukausittain kaksi peruskurssia kevääseen 2018 saakka. Henkilöstöä haetaan sekä kokoaikaisiin työsuhteisiin että osa-aikaiseksi.

Matkustamopalveluhenkilöstön haku:

https://company.finnair.com/en/careers

Digiosaajien haku:

https://company.finnair.com/fi/toihin-finnairille/digiosaajat

Muut Finnairin avoimet työpaikat:

https://company.finnair.com/fi/toihin-finnairille