Lufthansa Bombardier Aviation Services valitsi kuljetusyhtiökseen TNT Expressin

print_iGlP9KghKF

Valintaan vaikuttivat kyky hoitaa myöhäisiäkin tilauksia ja mahdollisuus hoitaa päivittäisiä kuljetuksia myös maanteitse

TNT Express voitti tarjouskilpailun lentokoneen osien kuljettamisesta Saksassa.

Osat kerätään myöhään illalla Lufthansa Bombardier Aviaton Servicesin varastolta Groß-Gerausta ja kuljetetaan seuraavaksi aamuksi ennen kuutta (ennen klo 06:00) LBAS:n insinöörien ja mekaanikkojen käyttöön Berliiniin Schoenefeldin lentokentälle. Osia käytetään Bombardier® Business Jet –koneiden huoltoihin ja korjauksiin.

– Jatkuva ja ajantasainen varaosien toimitus estää niin sanotut AOG eli Aircraft on Ground –tilanteet, joissa koneen vakava vika estää lentoon lähdön. Lentokelvoton kone tulee asiakkaalle kalliiksi, sanoo toimitusjohtaja Åke Blomqvist TNT:ltä.

TNT Expressin valintaan vaikuttivat kyky hoitaa myöhäisiäkin tilauksia ja noutoja sekä mahdollisuus hoitaa päivittäisiä kuljetuksia myös maanteitse. Sopimus sisältää toimeksiantoja erikokoisten ja -painoisten pakettien toimittamisesta vaarallisten aineiden kuljetuksiin.