Norwegian avaa uuden suoran reittilennon Helsingin ja Varnan välille

zyegjh5mrhayik98wqdc

Norwegianin kansainvälinen kasvu jatkuu ja yhtiö avaa uusia reittejä sekä lisää lähtöjä suosittuihin kohteisiin. Helsingistä Varnaan Bulgariassa avattavan uuden suoran reittilennon lisäksi Norwegian lisää lentoja Osloon ja Kööpenhaminaan.

Heinäkuun ensimmäisestä päivästä lähtien matkustajat voivat lentää Norwegianilla suoraan Helsingistä Varnaan Bulgariassa. Varna on Bulgarian kolmanneksi suurin kaupunki, joka sijaitsee Mustanmeren rannalla Pohjois-Bulgariassa. Rantakaupunki tarjoaa kaikkea kilometrien mittaisista hiekkarannoista kauniiseen luontoon ja kulttuuriin.

– Olemme iloisia, että Helsingistä pääsee nyt suorilla lennoillamme Varnaan ja siten matkustajat saavat jälleen lisää valinnanmahdollisuuksia Norwegianilla. Otamme tänä vuonna vastaan yli 30 uutta konetta ja lanseeraamme monia uusia reittejä. Toivotammekin yhä useammat matkustajat tervetulleiksi lennoillemme nykyaikaisiin, mukaviin ja aiempaakin ympäristöystävällisempiin lentokoneisiimme, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

Norwegian lentää Helsingin ja Varnan välillä kerran viikossa lauantaisin 1. heinäkuuta alkaen. Helsingin ja Oslon samoin kuin Helsingin ja Kööpenhaminan väliset lennot lisääntyvät 13 viikoittaiseen lähtöön. Kevään aikana alkavat myös syksyllä 2016 lanseeratut suorat lennot Helsingistä Amsterdamiin ja Pristinaan. Lennot Hollannin pääkaupunkiin alkavat huhtikuussa ja Kosovon pääkaupunkiin kesäkuussa.

Norwegian tarjoaa noin 40 suoraa reittiä Helsingistä. Lisäksi hyvillä vaihtoyhteyksillä Skandinavian pääkaupunkien kautta Suomesta lähtevillä matkustajilla on mahdollisuus lentää Norwegianilla kaikkiaan 140 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Thaimaassa, Yhdysvalloissa ja Karibialla.

Norwegian on tällä hetkellä maailman kuudenneksi suurin halpalentoyhtiö, jonka reittiverkostossa on lähes 450 lentoreittiä. Norwegianin lentolaivaston uudistus jatkuu vuonna 2017, kun yhtiö vastaanottaa yhdeksän Boeing 787-9 Dreamlineria, 17 Boeing 737-800- ja kuusi Boeing 737 MAX -konetta. Norwegianin lentolaivaston keski-ikä on 3,6 vuotta ja se on yksi nykyaikaisimmista ja ympäristöystävällisimmistä maailmassa.