British Airways laajentaa codeshare-yhteistyötä Finnairin ja Japan Airlinesin kanssa

750x500-ba-787-airbourne-7-low-res

British Airways lisää codeshare-reittejä Siberian Joint Business (SJB) yhteistyökumppanien, Finnairin ja Japan Airlinesin lennoille välillä Helsinki ja Tokio, Nagoya sekä Osaka. Codeshare-yhteistyö tuo asiakkaille enemmän joustavuutta Euroopan ja Japanin välisiin lentoihin ja parantaa matkustajien jatkolentomahdollisuuksia. 

Codeshare-yhteistyö ja -lipunvaraus alkaa tästä päivästä alkaen. Ensimmäinen mahdollinen matkustuspäivä codeshare-lennoilla on 1.1.2017. Lippuja voi varata suoraan ba.com -osoitteesta lennoille Helsingistä Tokioon (liikennöi Japan Airlines ja Finnair) ja lisäksi Helsingistä Nagoyaan ja Osakaan (liikennöi Finnair).

British Airwaysin Executive Club -kanta-asiakasohjelman jäsenet voivat kerryttää pisteitä näillä uusilla codeshare-lennoilla. Lentojen varaus ja lähtöselvitys hoituvat verkkovarauspalvelun lisäksi kätevästi myös maksuttomalla British Airways -sovelluksella (British Airways App), jonka lataamalla voi esimerkiksi seurata lentotietoja ja varata istuinpaikkoja.

British Airways, Japan Airlines ja Finnair ovat yhteistyökumppaneita, joiden palveluihin kuuluu tällä hetkellä  21 suoraa lentoa viikossa Heathrow’n ja Tokion välillä, 7 suoraa lentoa viikossa Frankfurtin ja Tokion välillä, ja 24 reittilentoa viikossa Helsingin ja Tokion, Nagoyan ja Osakan välillä.

–       Yhteistyön myötä suomalaisasiakkaamme pääsevät matkustamaan yhä useampaan kohteeseen ympäri maailman. Olemme ylpeitä siitä, että British Airways on tarjonnut lentoja Japaniin jo yli 60 vuoden ajan ja iloitsemme syvenevästä yhteistyöstä Finnairin ja Japan Airlinesin kanssa uuden codeshare-yhteistyön myötä, sanoo British Airwaysin Pohjois-Euroopan Regional Commercial Manager Peter Rasmussen .

British Airwaysillä on tällä hetkellä codeshare-lentoja Japan Airlinesin kanssa yli 30 eri reitillä mukaan lukien Tokion ja Fukuokan, Sapporon ja Okinawan väliset lennot. Finnairin kanssa British Airwaysilla on codeshare-lentoja yli 15 reitillä mukaan lukien lennot Helsingin ja Rovaniemen sekä Vilnan välillä.

Faktaa:

  • British Airways lentää päivittäin Lontoon Heathrow’lta Tokion Narita- ja Haneda-lentokentille.
  • Codeshare-lentojen numerot ovat seuraavat:

Narita – Helsinki: BA*3448 flight number onto JL414
Helsinki – Narita: BA*3449 flight number onto JL413

BA6094 AY80 NGOHEL
BA6093 AY79 HELNGO
BA6085 AY73 HELNRT
BA6084 AY74 NRTHEL
BA6087 AY77 HELKIX
BA6086 AY78 KIXHEL
  • Finnair lentää päivittäin Helsingistä Tokioon ja 5 kertaa viikossa Helsingin ja Osakan sekä Helsingin ja Nagoyan välillä (talvikausi).
  • Japan Airlines lentää päivittäin Tokiosta Lontoon Heathrow’lle, Helsinkiin, Frankfurtiin ja Pariisin Charles de Gaulle-lentokentälle.