Finnair vuokraa A340-koneen Hi Flylta New Yorkin reitille kahdeksi kuukaudeksi

a340-500_cs-tfx

Finnair vuokraa A340-lentokoneen miehistöineen Hi Fly-yhtiöltä 2 kuukaudeksi tehdäkseen tilaa lentäjien A350-tyyppikoulutuksille. Hi Flyn kone operoi Finnairin New Yorkin reitillä 3.11.2016 -8.1.2017.

Finnair saa vuoden 2017 aikana lisää uusia Airbus A350-koneita, ja koneiden käyttöönottoon liittyvät lentäjien A350-koulutukset ovat parhaillaan käynnissä.

“Lentäjäkoulutukset ovat osa valmistautumistamme Finnairin liikenteen kasvattamiseen. Vuokrakone ja -miehistö auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme täsmällisesti myös aikana, jolloin osa lentäjistä on kiinni koulutuksissa”, sanoo Finnairin operatiivinen johtaja Jaakko Schildt.

Hi Flyn A350-koneessa on 24 kokonaan makuuasentoon liukuvaa Business-luokan istuinta ja 271 Economy-luokan istuinta. Kaikilla matkustajilla on käytössään henkilökohtainen lennonaikainen viihdejärjestelmä. Miehistö tulee Hi Flylta, mutta lennoilla on mukana kaksi Finnairin matkustamohenkilön jäsentä tukemassa Finnairin palvelukonseptin toteutusta.

Finnair lentää New Yorkiin päivittäin. Finnair viestii operoivan lentoyhtiön muutoksesta suoraan asiakkaille.