Norwegianin kanta-asiakasohjelma voitti kansainvälisen palkinnon

y4siksngvbxe7llrczqo

Norwegianin kanta-asiakasohjelma, Norwegian Reward, voitti viime yönä ”Paras tulokas” -palkinnon arvostetussa Freddie Awards -palkintojenjakotilaisuudessa Las Vegasissa. Miljoonat lentomatkustajat ympäri maailmaa äänestivät Norwegianin voittajaksi.

Norwegian Reward voitti halutun ”Paras tulokas” -tunnustuksen Freddie Awards -tilaisuudessa viime yönä. Norwegianin kanta-asiakasohjelma tuli lisäksi toiselle sijalle ”Vuoden paras kanta-asiakasohjelma – Eurooppa ja Aasia” -kategoriassa KLM/AirFrancen jälkeen, ennen Lufthansaa ja SASia.

– On upeaa, että uskolliset matkustajat ympäri maailmaa ovat valinneet Norwegian Reward -ohjelman toiseksi parhaaksi lentoyhtiöiden kanta-asiakasohjelmaksi ja parhaaksi kanta-asiakasohjelmien tulokkaaksi. Freddie Awards on alan tärkeä kansainvälinen kilpailu. Pidämme palkintoa vahvistuksena sille, että Norwegian Reward -ohjelmaan kannattaa kuulua riippumatta siitä, paljonko matkustaa. Lähes joka seitsemäs Norwegianin matkustaja on kanta-asiakasohjelmassa mukana. Jatkamme uusien tuotteiden ja palvelujen kehittämistä, mitkä hyödyttävät uskollisia asiakkaitamme, sanoo Norwegian Reward -ohjelman päällikkö Brede Huser.

Norwegian Reward -ohjelmassa on nyt neljä miljoonaa jäsentä, joista yli 300 000 on suomalaisia ja loput Norwegianin asiakkaita muista maista. Vuonna 2015 Norwegian Reward lanseerasi useita uusia etuja, jotka tekivät kanta-asiakasohjelmasta entistäkin joustavamman jäsenille. Joka kerta, kun Norwegian Reward -jäsen lentää, varaa hotellin tai vuokraa auton valikoitujen yhteistyökumppanien kautta, ansaitsee hän CashPoint-pisteitä. Pisteet voi käyttää lentovarausten maksuun ilman minkäänlaisia rajoituksia.

Norwegian Reward
CashPoint-pisteitä voi ansaita kaikista Norwegianin lentovarauksista ja kaikista Norwegian Reward -partnereilla tehdyistä ostoksista. Pisteet voi käyttää lentolippujen maksuun. Norwegian Reward -ohjelman voi yhdistää Bank Norwegianin ilmaiseen luottokorttiin ja ansaita pisteitä kaikista luottokorttiostoksista (1 % CashPoint-pisteitä kaikista ostoksista). Norwegian Reward tarjoaa myös joukon muita etuja, kuten alennuksia ja ylimääräisiä CashPoint-pisteitä autonvuokrauksessa, hotellivarauksissa ja muissa palveluissa. Tutustu ohjelmaan:http://www.norwegian.com/fi/norwegian-reward-ohjelma/.