Icelandair – neitsytlento 19. toukokuuta kohteena Portland, Oregon

umh5auxrvfors7ahy3hs

Icelandair lentää neitsytlennon uuteen kohteeseen tiistaina 19. toukokuuta. Portland, Oregon on yhtiön kolmas kohde länsi-rannikolla, kaksi muuta ovat Seattle ja Vancouver. Reitit tarjoavat upean mahdollisuuden yhdistää näitä kohteita.

Seattle, Vancouver ja nyt Portland ovat kaikki saaneet hyvin myönteisen vastaanoton Suomessa ja muissa pohjoismaissa ja yhtiö on tyytyväinen varaustilanteeseen.

Icelandair lentää reitin kaksi kertaa viikossa. Menot tiistaisin ja torstaisin ja paluut keskiviikko ja perjantai. Uudistetuissa Boeing 757 koneissa on ylellinen nahkasisustus, kolme matkustusluokkaa, kaikille matkustajille henkilökohtainen TV-viihdeyksikkö. Lisäksi hyvin toimiva WiFi asennus valmistuu lähiaikoina kaikkiin koneisiin.

Chicago O‘Hare International on yksi kiireisimmistä lentoasemista USAssa ja keski-lännen liike-elämän ja liikenteen keskipiste. Icelandair lentää 40 kohteeseen joista 15 Pohjois-Amerikassa : Boston, Washington D.C., New York (JFK ja Newark), Orlando, Minneapolis/St. Paul, Denver, Seattle, Anchorage, Portland sekä Chicago (Maaliskuu 2016 ). Kanadassa kohteet ovat tällä hetkellä Toronto, Halifax, Vancouver og Edmonton.

Icelandair on ilmailun pioneeri ja lentää reittilentoja Islantiin ja tarjoaa nopeat ja mukavat yhteydet Pohjois-Amerikkaan. Icelandair on luotettava ja laadukas yhtiö joka yhdistää Euroopan ja pohjoismaiden pääkaupungit keskeisiin kaupunkeihin Yhdysvalloissa. Yhtiön pääkohde on Islanti joka sijaitsee maantieteellisesti mannerten puolivälissä tarjoten matkustajille lisäarvona mahdollisuuden tutustua lumoavaan maahan pysähtymällä muutamaksi päiväksi tai nopealla koneenvaihdolla.