Norwegian valittiin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi

737 MAX

Norwegian on viikonloppuna valittu vuoden 2018 Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi matkailualan maailmanlaajuisessa World Travel Awardsissa. Se on yhdeksäs palkinto, jonka Norwegian on ottanut vastaan tähän mennessä tänä vuonna.

World Travel Awards jaetaan matkailualan parhaille toimijoille. Palkinnot perustuvat matkailualan ammattilaisten omiin suosikkeihin, joita he ovat äänestäneet. Norwegian vastaanotti neljännen kerran Paras halpalentoyhtiö Euroopassa -tunnustuksen.

– Tuhannet kiitokset kaikille, jotka äänestitte meitä. Palkinto on tunnustus upealle työlle, jota 9 500 omistautunutta työntekijäämme tekee joka päivä. Palkinto osoittaa, että uusia koneita, hyvää palvelua ja edullisia hintoja arvostetaan, sanoo Norwegianin konsernijohtaja Bjørn Kjos.

Norwegian on aiemmin tänä vuonna saanut seuraavat tunnustukset:

  • Kolme Airline Passengers Experience Associationin (APEX) tunnustusta ja arvostetun Passenger Choice Awards -tunnustuksen. Sen lisäksi, että yhtiö on arvioitu neljän tähden lentoyhtiöksi, se on palkittu Best WiFi- ja Best Overall Passenger Experience, Low Cost Carrier in Europe -palkinnoilla.
  • Value Airline of the Year -tunnustus, jonka antoi johtava kansainvälinen ilmailualan lehti Air Transport World.
  • Nimitys Norjan innovatiivisimmaksi yritykseksi norjalaisessa Innovasjonsmagasinet-lehdessä.
  • Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelma sai kaksi tunnustusta arvostetussa Freddie Awardsissa Yhdysvalloissa: Ilmailualan paras kanta-asiakasohjelma Euroopassa/Afrikassa ja Paras kampanja Euroopassa/Afrikassa.
  • Yleisöpalkinto Norjan matkailualan ”Oscar-gaalassa”, Grand Travel Awardsissa.

Norwegian lanseeraa kaksi uutta suoraa reittiä Helsinki-Vantaalta: Tel Aviv ja Gdansk

Norwegian Boeing 737-800

Norwegian jatkaa reittiverkostonsa kehittämistä Suomessa ja lanseeraa uudet suorat reittilennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta Tel Aviviin ja Gdanskiin.

Norwegian aloittaa tulevana syksynä suorat lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta Gdanskiin ja Tel Aviviin. Gdansk on yksi Puolan vanhimmista kaupungeista, joka tarjoaa rikkaan kulttuurielämän, kauniita rantoja ja mielenkiintoisen historian. Tel Aviv on Israelin toiseksi suurin kaupunki, joka houkuttelee matkailijoita kauniilla hiekkarannoilla, vilkkaalla huvi- ja kulttuuritarjonnalla sekä hyvillä ostosmahdollisuuksilla.

Norwegian on aiemmin tänä vuonna kertonut kahdesta uudesta suorasta Helsinki-Vantaalta lennettävästä reitistä, uusista reiteistä Krakovaan ja Agadiriin. Lisäksi yhtiö on ilmoittanut lisäävänsä lähtöjä talvikaudella useisiin suosittuihin kohteisiin.

– Suomen markkinat ovat meille tärkeät ja olemme iloisia, että voimme jälleen lanseerata kaksi uutta reittiä Helsingistä ja tarjota näin suomalaisille matkustajille aiempaakin enemmän valinnanmahdollisuuksia. Suomessa on suuri kiinnostus joustavia ja edullisia lentolippujamme kohtaan. Toivotamme matkustajat tervetulleiksi lennoillemme uusilla ja polttoainetehokkailla lentokoneillamme, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

Uudet reitit Gdanskiin ja Tel Aviviin
Helsinki-Vantaa (HEL) – Gdansk (GDN) liikennöidään kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja perjantaisin 29. lokakuuta 2018 alkaen.

Helsinki-Vantaa (HEL) – Tel Aviv (TLV) liikennöidään kerran viikossa lauantaisin 3. marraskuuta 2018 alkaen.

Norwegian ja Pilot Union Finland ovat solmineet uuden kolmevuotisen sopimuksen

ehyqu7vy7gajw9jqj5ux

Norwegian ja Norwegianin lentäjien yhdistys (Pilot Union Finland, NPU FI) ovat allekirjoittaneet sopimuksen kattavasta työehtosopimuksesta (TES). Sopimus on voimassa kolme vuotta ja se on tärkeä askel Norwegianin kotimarkkinoiden vahvistamiseksi Pohjoismaissa.

– Tämä sopimus on erittäin tärkeä Norwegianille, sillä se luo pohjan henkilöstömme ja johtomme välisen hedelmällisen yhteistyön jatkumiselle. Se on ratkaisevan tärkeää Norwegianin tulevalle kasvulle ja kilpailukyvylle, sanoo Norwegian-konsernin HR-johtaja Helga Bollmann Leknes.

– Haluamme kiittää NPU Finlandin hallituksen jäseniä heidän rakentavasta ja myönteisestä panoksesta neuvotteluprosessin aikana. Sopimus mahdollistaa Norwegianille ennustettavuuden ja vakauden. Se myös vahvistaa Suomen tukikohdan lentäjien työolosuhteiden kehittämistä sekä tarjoaa heille jatkossakin selkeitä urapolkuja Norwegianissa. Odotamme innolla pitkää ja rakentavaa suhdetta NPU Finlandin kanssa, Leknes jatkaa.

– Olemme erittäin tyytyväisiä yhtiön kanssa käytyihin rakentaviin neuvotteluihin ja uuteen sopimukseen. Se osoittaa, että lentäjien työolosuhteet ovat Suomessa erittäin kilpailukykyiset. Olemme tyytyväisiä tuloksellisiin neuvotteluihin ja luottavaisia tulevaisuuteemme Norwegianissa, sanoo NPU FI:n puheenjohtaja Petri Puro.

Sopimus on voimassa 1. huhtikuuta alkaen ja se on solmittu kolmeksi vuodeksi. NPU Finlandin jäsenet äänestävät nyt sopimuksesta ennen kuin sitä aletaan virallisesti soveltaa. Norwegianilla on Suomessa, Helsinki-Vantaan lentoasemalla, yksi lyhyiden matkojen tukikohta, joka työllistää noin 150 lentäjää.

Useita sopimuksia vuonna 2018
Aiemmin tänä vuonna Norwegian solmi sopimuksen Spanish Pilot unionin (SEPLA) kanssa sekä Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa olevia lentäjiä koskevan sopimuksen Scandinavian Pilot unionsin kanssa. Yhtiö ja Norwegian UNITEn edustajat ovat päässeet myös sopimukseen, joka koskee Lontoon Gatwickin UNITE-kaukolentojäsenyyttä. Tämä sopimus varmistaa sekä miehistölle että yhtiölle tulevan jatkuvan kasvun Gatwickin tukikohdassa. Norwegian on niin ikään allekirjoittanut aiemmin tänä vuonna Edinburghin tukikohtaa koskevan tunnustamissopimuksen (Recognition Agreement). Tällä hetkellä voimassa olevaa matkustamomiehistön sopimusta Norjassa ja Tanskassa jatkettu, ja PARAT ja NHO Luftfart ovat allekirjoittaneet sen.

Norwegian aloittaa suorat lennot Helsingin ja Agadirin välillä sekä lisää kapasiteettia useisiin suosittuihin kohteisiin

mondhyl8ngvcuw5phlrz

Norwegianin Boeing 737 MAX (Kuva: David Peacock)

Norwegian aloittaa uuden suoran reitin Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Agadirin välillä. Tämän lisäksi yhtiö lisää lentoja useisiin kohteisiin talvikaudella. Tämä merkitsee 42 prosentin lisäystä olemassa olevaan kapasiteettiin Suomessa.

Norwegian jatkaa panostuksia reittiverkostonsa kehittämiseen Suomessa ja aloittaa 30. marraskuuta suorat lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta Agadiriin Marokossa. Marokon eteläosassa sijaitseva, valkokalkitusta ilmeestään tunnettu rannikkokaupunki Agadir houkuttelee matkailijoita miellyttävällä ilmastolla, monilla ravintoloilla ja edullisilla ostosmahdollisuuksilla.

Norwegian lisää lähtöjä useisiin suosittuihin kohteisiin
Uuden Agadirin reitin lisäksi Norwegian lisää lähtöjen määrää talvikaudella Helsinki-Vantaalta useisiin suosittuihin kohteisiin. Lisää lähtöjä saavat reitit Malagaan, Marrakechiin, Lontooseen ja Krakovaan. Eniten kapasiteetti kasvaa Malagan reitillä, jolla lähdöt lisääntyvät yhdeksästä viikoittaisesta lähdöstä 16 lähtöön viikossa.

– Olemme iloisia, että voimme jälleen lanseerata uuden reitin Helsingistä samalla, kun lisäämme lähtöjä useisiin houkutteleviin kohteisiin tulevalla talvikaudella. Olemme huomanneet, että Suomessa matkustajia kiinnostavat joustavat ja edulliset lentolippumme. Lisäysten myötä matkustajilla on aiempaakin enemmän valinnanmahdollisuuksia. Toivotammekin matkustajat tervetulleiksi lennoillemme uusilla ja polttoainetehokkailla koneillamme, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

Kaikkiaan uusi suora reitti ja lisälähdöt suosittuihin kohteisiin lisäävät Norwegianin kapasiteettia 42 prosentilla Suomessa.

Uusi reitti
Helsinki-Vantaa (HEL) – Agadir (AGA) -reitti tullaan liikennöimään kerran viikossa lauantaisin 30. marraskuuta 2018 alkaen. Liput ovat nyt myynnissä osoitteessa: www.norwegian.com

Norwegian lisää lähtöjä Bangkokiin ja New Yorkiin

qoa6m4liomkhabpkpqxw

Norwegian 787 Dreamliner (Kuva: David Peacock)

Ensi talvena on aiempaakin enemmän valinnanmahdollisuuksia lentää Norwegianilla edullisesti Bangkokiin ja New Yorkiin. Lokakuun lopusta lähtien Norwegian lisää lentoja Bangkokiin Tukholmasta, Oslosta ja Kööpenhaminasta 14 lähtöön viikossa. Lentoja Lontoon Gatwickistä New Yorkiin lisätään jopa kolmeen päivittäiseen lähtöön. Lennoille on hyvät yhteydet myös Helsingistä lähtevillä lennoilla.

Thaimaa on yksi suomalaisten suosikkikohteista ja talvikaudella 2018–2019 Norwegian lisää lentoja Bangkokiin Tukholmasta, Kööpenhaminasta ja Oslosta. Lennoille on hyvät vaihtoyhteydet Helsingistä lähtevillä matkustajilla. Lisäys tarkoittaa, että 29. lokakuuta alkaen lähtöjen määrä Tukholmasta nousee neljästä viiteen viikoittaiseen suoraan lentoon, Kööpenhaminasta kahdesta neljään viikoittaiseen suoraan lentoon ja Oslosta kolmesta viiteen viikoittaiseen suoraan lentoon. Kaikkiaan Bangkokin lentojen määrä nousee 14 lähtöön viikossa, mikä on 56 prosentin lisäys kapasiteettiin.

– Suorat lentomme Skandinavian ja Bangkokin välillä ovat erittäin suosittuja. Jotta pystymme vastaamaan suureen kysyntään, olemme iloisia, että voimme tarjota matkustajillemme aiempaakin useampia lähtöjä. Yhä useammat varaavat lentonsa Premium-matkustamostamme, joka tarjoaa kilpailukykyiseen hintaan lisämukavuutta lentomatkaan leveämmillä istumilla ja hintaan sisältyvillä palveluilla, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

Kolme päivittäistä lähtöä Lontoosta New Yorkiin

Norwegianin suorat lennot Lontoon Gatwickin (LGW) ja New Yorkin (JFK) välillä ovat erittäin suosittuja. Siitä syystä yhtiö lisääkin lentoja kahdesta kolmeen päivittäiseen lähtöön näiden kahden maailman metropolin välillä kaikkina muina päivinä paitsi lauantaisin, jolloin lähtöjä on kaksi. Helsingistä on erittäin hyvät yhteydet Norwegianin lennoilla Lontoon Gatwickiin.

Lisälähdöt Bangkokiin
Tulevalla talvikaudella, 29.10.2018–31.3.2019, lähtöjen määrä Bangkokiin kasvaa 14 viikoittaiseen lähtöön.

Tukholma (ARN) – Bangkok (BKK)
Viisi lähtöä viikossa: tiistaisin, torstaisin, perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin.

Kööpenhamina (CPH) – Bangkok (BKK)
Neljä viikoittaista lähtöä: keskiviikkoisin, torstaisin, perjantaisin ja sunnuntaisin.

Oslo (OSL) – Bangkok (BKK)
Viisi viikoittaista lähtöä: maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin.

Norwegian lisää pääsiäisen ajan lentojen määrää Helsinki-Vantaalta

lbr8v0cxypwkxq2mzidj

Norwegian Boeing 737-800 (Kuva: David Peacock)

Suuren kiinnostuksen vuoksi Norwegian lisää pääsiäissesongin aikana lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta suosituimpiin kohteisiin. Kaikkiaan Norwegian lisää 12 edestakaista lentoa 26.3.–7.4. Helsinki-Vantaalta.

Pääsiäisen ajan lähdöt Norwegianin suosituimpiin kohteisiin Helsinki-Vantaan lentoasemalta ovat täyttymässä. Yhtiö onkin päättänyt lisätä lentoja useisiin suosittuihin kohteisiin.

Norwegian lisää kapasiteettiaan pääsiäisen aikana seuraavasti:

Helsinki – Malaga: 26.3. ja 4.4. lisäys jopa kolmeen lähtöön
Helsinki – Alicante: 28.3. lisäys kahteen lähtöön
Helsinki – Budapest
: 29.3. ja 2.4. lisäys jopa kahteen lähtöön
Helsinki – Kittilä
: 25.3., 30.3., 1.4. ja 7.4. lisäys jopa kahteen lähtöön
Helsinki – Nizza
: 29.3. lisäys kahteen lähtöön
Helsinki – Palma de Mallorca
: 27.3. lisäys yhteen lähtöön

Norwegianin viimeinen Boeing 737-800 -tyypin uusi lentokone on laskeutunut

gdqymluuhqpzrbaup4q1

Norwegianille toimitettu viimeinen Boeing 737-800 -kone laskeutui tänään iltapäivällä Oslon Gardermoenin lentoasemalle. Kone saapui suoraan Boeingin tehtaalta Seattlesta ja se on sadas Norwegianin vastaanottama Boeing 737-800 -tyypin lentokone. Tulevaisuudessa toimitukset jatkuvat parannetuilla ja vieläkin ympäristöystävällisemmillä 737 MAX 8 -tyypin koneilla, joissa on aiempaa alhaisemmat päästöt.

Viimeinen Boeing 737-800 -tyypin koneen toimitus on merkkipaalu Norwegianille, koska se päättää tärkeän aikakauden yhtiön historiassa. Konetyyppi mahdollisti Norwegianin kasvun ja kehittymisen.

Tällä hetkellä Norwegianilla on 148 lentokoneen lentolaivasto, joista 118 on Boeing 737-800 -koneita ja 24 Boeing 787 Dreamliner -koneita. Yhtiöllä on lisäksi 200 lentokonetta tilauksessa. Vuonna 2018 Norwegianille toimitetaan suoraan tehtaalta 25 uutta lentokonetta.

– Tämä viimeinen toimitus merkitsee yhden aikakauden päättymistä Norwegianille. Kun otimme Boeing 737-800 -koneet käyttöön 11 vuotta sitten, teimme sen siitä syystä, että kone oli nykyaikainen ja polttoainetehokas ja sillä oli alhaiset käyttökustannukset. Nyt aloitamme uuden aikakauden yli sadalla entistäkin polttoainetehokkaamman ja ympäristöystävällisemään Boeing 737 MAX 8 toimituksilla, sanoo Norwegianin konsernijohtaja Bjørn Kjos.

Vuonna 2017 Norwegian vastaanotti kuusi 737 MAX 8 -konetta. Yhtiöstä tuli siten ensimmäinen lentoyhtiö Euroopassa, joka otti käyttöön täysin uuden lentokonemallin. Se on päivitetty versio Boeing 737-800 -koneesta. Tänä vuonna Norwegianin laivastoon tulee 12 täysin uutta 737 MAX 8 -konetta. Koneilla liikennöidään Norwegianin transatlanttisia reittejä Yhdysvaltojen itärannikon ja Euroopassa Corkin, Shannonin, Dublinin, Belfastin, Edinburghin ja Bergenin välillä samoin kuin Euroopan sisäisiä lentoja ja lentoja Euroopasta Dubaihin. Boeing 737 MAX 8 on noin 20 prosenttia polttoainetehokkaampi kuin edeltäjänsä Boeing 737-800. Norwegianin lentolaivaston keski-ikä on 3,6 vuotta ja yhtiöllä on yksi nuorimmista ja ympäristöystävällisimmistä lentolaivastoista maailmassa.

Norwegian avaa uuden reitin Helsingistä Krakovaan ja lisää jälleen lähtöjä suosittuihin kohteisiin Etelä-Euroopassa

za5qzqltjoqqsd7joaod

Norwegian jatkaa panostuksiaan Suomessa vuonna 2018. Maaliskuun lopusta lähtien suomalaiset matkustajat voivat matkustaa suoraan Helsinki-Vantaalta kauniiseen Krakovan kaupunkiin Puolassa. Tämän lisäksi Norwegian lisää lähtöjä Malagaan, Alicanteen ja Rodokselle.

Sen lisäksi, että Norwegian aloittaa suorat lennot Helsingistä Krakovaan, yhtiö lisää jälleen lähtöjen määrää useisiin kohteisiin Euroopassa. Norwegian on jo aiemmin kertonut, että yhtiö lisää kapasiteettiaan Helsingistä useisiin houkutteleviin kohteisiin kesäkaudella 2018. Nyt yhtiö lisää lähtöjä myös Malagaan, Alicanteen ja Rodokselle.

– On hienoa, että voimme lanseerata jälleen uuden suoran reitin Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Uskon, että suomalaiset matkustajat ovat hyvin kiinnostuneita matkustamaan kauniiseen ja historialliseen Krakovaan. Tämän lisäksi lisäämme lähtöjä useisiin suosittuihin kohteisiin Euroopassa. Siten voimme tarjota asiakkaillemme Suomessa aiempaakin laajemman tarjooman ja lisää valinnanmahdollisuuksia houkuttelevilla hinnoilla, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

Krakova on Puolan toiseksi suurin kaupunki. Se tunnetaan kauniista arkkitehtuuristaan. Krakovan hyvin säilynyt keskiaikainen vanhakaupunki mukulakivikatuineen, joita ympäröivät kauniit rakennukset, on Unescon maailmanperintöluettelossa.

Uusi reitti Helsinki-Vantaan ja Krakovan välillä liikennöidään kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja perjantaisin 26.3. alkaen.

Kapasiteetin kasvu lisää Malagan, Alicanten ja Rodoksen reittien lähtöjä Helsinki-Vantaan lentoasemalta parhaimmillaan 12 viikoittaiseen lähtöön.

Norwegianin Helsinki – Las Palmas -reitistä tulee ympärivuotinen

a65xf6rnyghh8pgmjecg

Norwegianin Boeing 737 MAX (Kuva: David Peacock)

Norwegian jatkaa panostuksiaan Suomessa vuonna 2018. Huhtikuusta lähtien aurinkoa rakastavat matkustajat voivat lentää suositulle Gran Canarian saarelle ympäri vuoden Norwegianin suorilla lennoilla Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Norwegian on kertonut aiemmin lisäävänsä kesällä 2018 lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta 15 prosentilla suosittuihin kohteisiin Kreikassa, Italiassa, Kroatiassa, Kosovossa ja Bulgariassa. Nyt yhtiö julkistaa lisää laajennuksia. Huhtikuun 8. päivästä lähtien Norwegian alkaa lentää vuoden ympäri Helsinki-Vantaan lentoasemalta Las Palmasiin. Aiemmin vain talvikaudella operoidusta reitistä tulee siten ympärivuotinen.

– Suomalaiset matkustajat ovat erityisen kiinnostuneita matkustamaan Espanjaan kaikkina vuodenaikoina ja siksi olemme iloisia, että voimme tarjota suoria lentoja suositulle Gran Canarian saarelle vuoden ympäri hyvään hintaan uusilla ja nykyaikaisilla lentokoneilla. Toivotamme yhä useammat matkustajat tervetulleiksi lennoillemme Suomesta, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

Vuonna 2018 Norwegian vastaanottaa laivastoonsa 25 uutta lentokonetta, mikä mahdollistaa lisää uusia reittejä ja enemmän lähtöjä suosittuihin kohteisiin.

Helsinki-Vantaan ja Las Palmasin välinen yhteys lennetään ympäri vuoden kerran viikossa sunnuntaisin 8. huhtikuuta alkaen.

Norwegianin kansainvälinen kasvu jatkuu: neljä uutta kaukoreittiä

dooonhtwhdinunl4iptv

Norwegian Boeing 787 Dreamliner Kuva: David Peacock

Norwegian jatkaa kansainvälistä kasvuaan ja lanseeraa neljä uutta transatlanttista reittiä Euroopan ja Yhdysvaltojen välillä. Norwegian aloittaa kaikkien aikojen ensimmäiset kaukoreitit Amsterdamista, Milanosta ja Madridista kesällä 2018.

Norwegian lanseeraa tänään neljä täysin uutta transatlanttista reittiä Euroopan ja Yhdysvaltojen välillä. Uudet reitit ovat: Amsterdam – New York, Milano – Los Angeles, Madrid – New York ja Madrid – Los Angeles.

– Olemme iloisia, että voimme tarjota matkustajille Atlantin molemmin puolin lisää suoria reittejä Euroopan ja Yhdysvaltojen välillä. Mannertenvälisten reittien lisääminen myötävaikuttaa matkustushalukkuuteen, edistää paikallisen talouden ja matkailun kasvua sekä uusien työpaikkojen syntymistä. Meillä on suuret odotukset uusia reittejä kohtaan ja toivotamme yhä useammat matkustajat Atlantin molemmin puolin tervetulleiksi lennoille uusiin Dreamliner-koneisiimme, sanoo Norwegianin konsernijohtaja Bjørn Kjos.

Ensi vuoden toukokuusta lähtien Norwegian liikennöi Amsterdamin ja New Yorkin sekä kesäkuusta lähtien Milanon ja Los Angelesin välistä yhteyttä neljä kertaa viikossa. Heinäkuussa Norwegian aloittaa lennot Madridin ja New Yorkin välillä kolme kertaa viikossa sekä Madridin ja Los Angelesin välillä neljä kertaa viikossa. Liput uusille reiteille ovat nyt myynnissä.

Uudet reitit tarjoavat lisää yhteyksiä Yhdysvaltoihin Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähteville matkustajille Norwegianin olemassa olevien hyvien vaihtoyhteyksien lisäksi.

Paikallisesta yhtiöstä globaaliksi yhtiöksi
Norwegian aloitti kaukolentotoiminnan vuonna 2013, kun ensimmäiset kaukoreitit Tukholmasta ja Oslosta New Yorkiin käynnistyivät. Sen jälkeen Norwegian on avannut kaukoreittejä Skandinavian pääkaupunkien ja Bangkokin samoin kuin Tukholman, Kööpenhaminan, Oslon, Lontoon, Pariisin, Barcelonan sekä Rooman ja useiden yhdysvaltalaisten kohteiden välillä. Norwegian tarjoaa nykyisin enemmän reittejä Euroopan ja Yhdysvaltojen välillä kuin mikään muu eurooppalainen lentoyhtiö.

Aiemmin tänä vuonna Norwegian lanseerasi uudet reitit Lontoon ja Singaporen sekä Lontoon ja Buenos Airesin välillä.

Viime kesänä Norwegian valittiin kolmannen kerran peräkkäin maailman parhaaksi halpalentoyhtiöksi kaukoreiteillä. Tunnustettu The International Council on Clean Transportation (ICCT) on lisäksi nimennyt Norwegian lentoyhtiöksi, joka lentää polttoainetehokkaimmin ja ympäristöystävällisimmin Atlantin yli.

Norwegianin uudet kaukoreitit
Vuoden 2018 toukokuusta lähtien Norwegian lentää Amsterdamin (AMS) ja New Yorkin (JFK) välillä neljä kertaa viikossa.
Vuoden 2018 kesäkuusta lähtien Norwegian lentää Milanon (MPX) ja Los Angelesin (LAX) välillä neljä kertaa viikossa.
Vuoden 2018 heinäkuusta lähtien Norwegian lentää Madridin (MAD) ja New Yorkin (JFK) välillä kolme kertaa viikossa.
Vuoden 2018 heinäkuusta lähtien Norwegian lentää Madridin (MAD) ja Los Angelesin (LAX) välillä neljä kertaa viikossa.